Ağrı ve ilçelerinde, Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamlamak isteyen vatandaşlar, pazarları ve alışveriş merkezlerini doldurdu.
Arife günü olması nedeniyle bayram öncesi hazırlıklarını tamamlamak isteyen vatandaşlar, pazarlar ile alışveriş merkezlerinde canlılık yaşanmasına yol açtı.
Çarşı ve caddelerde yoğunluğun yaşandığı kentte, vatandaşlar giyimden gıdaya kadar bayram öncesi pek çok ihtiyacını karşılama telaşı yaşadı.
Pazar esnafından Yunus Doğan, satışlardan memnun olduklarını belirterek, "İlçeye bağlı köylerden yüzlerce vatandaş merkeze gelerek bayram alışverişlerini yapıyorlar. Onların sayesinde bu yıl güzel satışlar yaptık" dedi.
Son Dakika › Yerel › Kurban Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.