Kurban Bayramı Öncesi 600 Aileye Et Dağıtımı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kurban Bayramı Öncesi 600 Aileye Et Dağıtımı Yapıldı

Kurban Bayramı Öncesi 600 Aileye Et Dağıtımı Yapıldı

Şahinbey Belediyesi bu yılda Kurban Bayramı öncesi her eve et girmesi için, 600 aileye 4'er kilo olmak üzere toplam 2 ton 400 kilogram et yardımı yaptı.

24.10.2012 18:43

Şahinbey Belediyesi bu yılda Kurban Bayramı öncesi her eve et girmesi için, 600 aileye 4'er kilo olmak üzere toplam 2 ton 400 kilogram et yardımı yaptı. Yardımlar, Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren sosyal tesislerde ve aileler evlerinde ziyaret edilerek yapılıyor.

Şahinbey Belediyesi Şehit Er Zeynel Direkçi, Hasip Dürri, Beydilli Hatice Belgin ve Fırat sosyal tesislerinde yapılan dağıtım törenine katılan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Şahinbey Belediyemiz, Şefkat Mağazamız ve sosyal marketimiz aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelerimize gıda, giyim ve dayanıklı tüketim malları dağıtımı yapıyoruz. Bunun yanı sıra iki ayda bir et dağıtımı yapıyoruz. Ramazan ayı içinde 8 ton et dağıtımı yaptık. 2 bin ailemiz faydalandı. Kurban Bayramı öncesi ise sekiz sosyal tesisimizde 600 ailemize et yardımı yapıyoruz. Bu uygulamamız ikişer ay arayla devam edecek. Amacımız Kurban Bayramı'nda her eve et gitmesini sağlamaktır. Şimdiden tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kurban Bayramı Öncesi 600 Aileye Et Dağıtımı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement