Kurbanoğlu Esnaf Ziyaret Edip, Newroz Etkinliğine Katıldı - Son Dakika
Yerel

Kurbanoğlu Esnaf Ziyaret Edip, Newroz Etkinliğine Katıldı

Kurbanoğlu Esnaf Ziyaret Edip, Newroz Etkinliğine Katıldı

30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili BDP Yenişehir ilçe örgütü çalışmalarını sürdürüyor.

19.03.2014 13:16

30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili çalışmalarını sürdüren BDP Yenişehir Eş Başkan adayları Selim Kurbanoğlu, Ülkü Baytaş ve BDP İlçe örgütü, Ofis esnaflarını ziyaret etti.

BDP Yenişehir Eş Başkan adayı Selim Kurbanoğlu esnafların sorunlarını çok iyi bildiklerini belirterek, "Esnaflarımızdan beklentimiz, siyasetimizi en güçlü şekilde temsil etmeleridir. Kendi bulundukları alanlarda, çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürmeleridir. Diyarbakır üzerinde çeşitli oyunlar oynanılmak isteniyor. 1999 yılından itibaren her seçimde her platformda oy oranlarını yükselterek bu günlere geldik. Temel hedefimiz Diyarbakır da yüzde 70'in üzerinde oy alarak çıkmaktır" dedi.

Ardından Eş Başkan Adayları Aziziye Mahallesi'nde Newroz etkinliklerine katıldı. Coşkulu bir şekilde Newroz ateşinin yakılmasıyla coşku en üst düzeylere yükseldi. Kuranoğlu, "Artık karabulutlar üzerimizden uzaklaşmıştır. Artık önümüzde baharlar, Newrozlar vardır. Artık halkımız, haklarının, barışın ve kardeşliğin peşindedir. Mezopotamya'nın kadim topraklarında barış sesinin hiç susmadığı, demokratik ve özgür bir yaşam dileğiyle. Newroz Pîroz be" şeklinde konuştu. Newroz etkinliği halaylarla devam etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kurbanoğlu Esnaf Ziyaret Edip, Newroz Etkinliğine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement