Kurtalan'dan Ankara'ya Kardeş Okul Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Kurtalan'dan Ankara'ya Kardeş Okul Ziyareti

Kurtalan Kız Teknik ve Meslek Lisesi "Kardeş Okul Projesi" kapsamında Ankara Özel Atlantik Nevin Gökçek Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

26.04.2013 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurtalan Kız Teknik ve Meslek Lisesi "Kardeş Okul Projesi" kapsamında Ankara Özel Atlantik Nevin Gökçek Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Metin, Okul Müdürü Çetin Aktar, Çocuk Gelişimi öğretmeni Melek Çankaya, İngilizce Öğretmeni Zahide Ceylan ve birlikte Kurtalan'dan yola çıkan öğrencileri, Atlantik Nevin Gökçek Anadolu Lisesi Okul Müdür yardımcısı Erol Çalık karşıladı.

Atlantik Nevin Gökçek Anadolu Lisesi'ni gezen öğrenciler daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Anıtkabir'i de ziyaret ettiler.

Kurtalan Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Çetin Aktar "Kardeş Okul Projesi" kapsamında düzenlenen gezinin Ankara'dan Siirt'e öğrencilerin gönül köprüsü kurmasına vesile olduğunu belirterek şöyle dedi:

"Bizleri en güzel şekilde ağırlayan Ankara Özel Atlantik Nevin Gökçek Anadolu Lisesi'nin idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. 'Kardeş Okul Projesi' ile okullarımızın öğrencileri arasında gönül köprüsü kuruldu. Maddi ve manevi destekle öğrencilerimizin bu güzel heyecanı yaşamalarını sağlayan başta ilçe kaymakamımız Abdulhalim Can'a ve ziyarette bize eşlik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Metin'e teşekkür ediyorum." - SİİRT

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kurtalan'dan Ankara'ya Kardeş Okul Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement