Kurutulmuş Meyve Sebze İhracatı Sultanhisar'da Konuşulacak - Son Dakika
Yerel

Kurutulmuş Meyve Sebze İhracatı Sultanhisar'da Konuşulacak

Kurutulmuş Meyve Sebze İhracatı Sultanhisar\'da Konuşulacak

Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde “Sultanhisar Jeotermaliyle Kurutulmuş Meyve ve Sebze Tanıtımı ile Tesislerinin Kazandırılması ve İhracatı” konulu toplantısı düzenlenecek.

23.02.2014 15:49

Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde "Sultanhisar Jeotermaliyle Kurutulmuş Meyve ve Sebze Tanıtımı ile Tesislerinin Kazandırılması ve İhracatı" konulu toplantısı düzenlenecek.

Sultanhisar Belediye Başkanı Ertegün Ünal, yaptığı açıklamada; "Aydın Milletvekillerimiz Mehmet Erdem, Ali Gültekin Kılınç ve Semiha Öyüş, AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ve kurutulmuş gıda ihracatçılarının konuşmacı olarak katılacağı, 'Sultanhisar Jeotermaliyle Kurutulmuş Meyve ve Sebze Tanıtımı ile Tesislerinin Kazandırılması ve şuan Almanya'ya yapılan Kurutulmuş Meyve ve Sebzelerin İhracatı' konulu basın toplantısı düzenleyeceğiz. Toplantıda ilçemizin kurutulmuş ve sebze konusundaki potansiyeli, ihracat imkanları ve hedeflerimizi masaya yatıracağız" dedi.

Başkan Ünal, 24 Şubat 2014 Pazartesi günü saat 09.00'da Sultanhisar Nysa Otel'de yapılacak toplantıya tüm ilgilileri davet etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kurutulmuş Meyve Sebze İhracatı Sultanhisar'da Konuşulacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement