Kuşadası Belediye Başkanı Günel, Tütüncüler Kavşağı'ndaki Çalışmaları Yerinde İnceledi - Son Dakika
Yerel

Kuşadası Belediye Başkanı Günel, Tütüncüler Kavşağı'ndaki Çalışmaları Yerinde İnceledi

Kuşadası Belediye Başkanı Günel, Tütüncüler Kavşağı\'ndaki Çalışmaları Yerinde İnceledi

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Ege Mahallesi’ni Çevre Yolu’na bağlayan Tütüncüler Kavşağı’nın karşısında bulunan 424. Sokak’taki yol genişletme çalışmasını yerinde inceledi. Başkan Günel, Fen İşleri Müdürü’nden ve saha amirlerinden çalışmaya ilişkin bilgi aldı.

09.12.2022 16:55  Güncelleme: 17:02

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Ege Mahallesi'ni Çevre Yolu'na bağlayan Tütüncüler Kavşağı'nın karşısında bulunan 424. Sokak'taki yol genişletme çalışmasını yerinde inceledi. Başkan Günel, Fen İşleri Müdürü'nden ve saha amirlerinden çalışmaya ilişkin bilgi aldı.

Belediye ekipleri, trafik yoğunluğunu azaltmak ve kent sakinlerine daha konforlu bir ulaşım sağlamak amacıyla, çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Başkan Günel, Ege Mahallesi'ni Çevre Yolu'na bağlayan 424'üncü Sokak'ta Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan yol genişletme çalışmasını yerinde inceledi. Aydın Büyükşehir Belediyesi ile iş birliğiyle yürütülen çalışmada, yolun genişliği 7 metreden 10,5 metreye çıkarılacak. İki iniş ve bir çıkış olmak üzere 3 şeritten oluşacak yola, sıcak asfalt dökülecek. Aydınlatma sistemi de yenilenecek olan bağlantı yoluna bir de yaya kaldırımı yapılacak.

Günel saha ziyaretinde, "Ege Mahallesi'ne tüm giriş ve çıkışlar bu sokaktan yapıldığı için trafik yoğunluğu yaşanıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz şu an yolu genişletmek için çok yoğun bir şekilde çalışıyor. Kısa sürede tamamlanacak çalışmalardan sonra Ege Mahallesi'nin kronikleşmiş bir sorununu kökten çözüme kavuşturacağız. Hemşehrilerimiz artık Ege Mahallesi'ne daha rahat ve konforlu bir şekilde ulaşacak" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Kuşadası Belediye Başkanı Günel, Tütüncüler Kavşağı'ndaki Çalışmaları Yerinde İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement