Kütahya'da 'Tarım ve İnsan' Konulu Fotoğraf Sergisi - Son Dakika
Yerel

Kütahya'da 'Tarım ve İnsan' Konulu Fotoğraf Sergisi

Kütahya\'da \'Tarım ve İnsan\' Konulu Fotoğraf Sergisi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen 4.Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan 71 fotoğrafın yer aldığı sergi, Kütahya Sera AVM'de ziyarete açıldı.

19.06.2013 12:39

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen 4. Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan 71 fotoğrafın yer aldığı sergi, Kütahya Sera AVM'de ziyarete açıldı.

Fotoğraf serginin 5 gün süreyle ziyaretçilere sergileneceğini belirten Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Halil Yorulmaz, dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan 81 fotoğraftan oluşan sergiye ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, fotoğrafların ülkedeki tarım kültürünü en iyi şekilde yansıttığını dile getirdi.

Yorulmaz, "İnsanoğlu var olduğu müddetçe, yaşamını sürdürebilmesi için beslenmesi gerekiyor. Bu nedenle tarım sektörü her zaman var olmak zorunda. Tarım insan beslenmesinin kaynağı olduğu sürece vazgeçilmez bir uğraşı olarak kalmaya devam edecektir" dedi.

Serginin açılış kurdelası Vali Yardımcısı Metin Selçuk ve Müdür Halil Yorulmaz tarafından kesilerek halkın beğenisine sunuldu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya'da 'Tarım ve İnsan' Konulu Fotoğraf Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement