Kütahya'da "Turizm Haftası" Etkinlikleri Başladı - Son Dakika
Yerel

Kütahya'da "Turizm Haftası" Etkinlikleri Başladı

Kütahya\'da "Turizm Haftası" Etkinlikleri Başladı

Kütahya'da Turizm Haftası etkinlikleri, Vali vekili Cengiz Horozoğlu'nu ziyaretle başladı.

16.04.2012 23:44

Kütahya'da Turizm Haftası etkinlikleri, Vali vekili Cengiz Horozoğlu'nu ziyaretle başladı.

Vali Yardımcısı Bilal Ölmez, İl Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez ve beraberindeki heyetin ziyaretinde Vali vekili Cengiz Horozoğlu, turizm ile ilgili yapılan çalışmalarda Kütahya ekonomisine katkıda bulunacaklarını ifade etti.

Daha sonra Cumhuriyet Caddesi'nde, protokol mensupları, öğrenciler ve vatandaşların

katılımıyla gerçekleştirilen kortej yürüyüşüyle başlayan etkinlikler, Zafer Meydanı'nda saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesinin ardından Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasıyla devam etti.

Yapılan konuşmaların ardından Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin halk oyunu gösterisiyle sona eren törene, Vali Vekili Cengiz Horozoğlu, Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Belediye Başkanı Mustafa İça, Vali Yardımcısı Bilal Ölmez, İl Emniyet Müdürü Kadir Akbıyık ve daire müdürleri katıldı.

Etkinlikler, 17 Nisan'da Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'ndeki kermes, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Sinema Salonu'ndaki film gösterimi, 19 Nisan'da Huzurevi ziyareti, Dumlupınar ve Zafertepe çalköy'deki Başkomutan Meydan Muharebesi alanlarının gezilmesi, Dumlupınar Üniversitesi'nde - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya'da 'Turizm Haftası' Etkinlikleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement