Kütahya Donuyor... - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kütahya Donuyor...

Kütahya Donuyor...
18.01.2012 23:48

Kütahya kent merkezinde hava sıcaklığı bu gece eksi 17 dereceye kadar düştü.

Kütahya kent merkezinde hava sıcaklığı bu gece eksi 17 dereceye kadar düştü.

Edinilen bilgiye göre, gece termometreler eski 17 dereceyi gösterirken, göletler dondu, çatı oluklarında bir metreye ulaşan buz saçakları oluştu.

Birçok araç da soğuktan dolayı çalışmadı. Bu arada, Kütahya Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü yetkilileri, su sayaçlarının korunmasının önemine dikkat çektiler. Yetkililer, sayaçların soğukta donmaması için bulunduğu yerin hava cereyanına karşı korunması gerektiğini, açıkta kalan sayacın, su borularının izocam, bez parçası, talaş, boru kılıfı gibi maddelerle kaplanarak korunmasının sağlanması gerektiğini ifade ettiler.

Meteroloji Müdürlüğü yetkilileri, Kütahya'da hava sıcaklığının cuma günü eksi 12, cumartesi günü eksi 4, pazar günü eksi 2 ve pazartesi günü de eksi 10 derece olmasının tahmin edildiğini açıkladılar. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya Donuyor... - Son Dakika


Advertisement