Kütahya Valisi'nden Şehit ve Gazi Yakınyarına İftar - Son Dakika
Yerel

Kütahya Valisi'nden Şehit ve Gazi Yakınyarına İftar

Kütahya Valisi\'nden Şehit ve Gazi Yakınyarına İftar

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, gazi ve şehit yakınlarına iftar verdi.

02.08.2012 15:01

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, gazi ve şehit yakınlarına iftar verdi.

Kütahya İl Özel İdaresi Sosyal Tesisleri'nde Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Kütahya Muharip Gaziler Derneği üyesi olan Gazi ve şehit yakınlarına iftar vererek biraraya getirdi.

İftar sonrası bir konuşma yapan Vali Kenan Çiftçi, "Bu topraklarda ülkemizin farklı yörelerinden gelen binlerce vatan evladı, Milletimizin birliği vatanın bölünmez bütünlüğü, al bayrağımız için bu siperlerde yoğrulup tek vücut olmuştur. Bizler her zaman adaletin, insan kıymetini bilmenin, her zaman yaratılanı yaratandan ötürü hoş görmenin anlayışını taşıyan bir milletiz. Bizler yeryüzünün vicdanıyız. Amacımız barış ve kardeşliktir. Amacımız ekmeğimizi, katığımızı paylaşmaktır. Ramazan ayı manevi atmosferin üzerimizi kapladığı, dargınlıkların unutulduğu sevginin, dostluğun zirveye ulaştığı bir ay. Dolayısıyla bu ayda kimsesizlerle beraber olabilmek, onların kaybettiklerini, onların bizlere emanet bıraktıklarını koruyabilmek, onları destekleyebilmek, onları memnun etmek bizim insanlık olarak görevimizdir.Sizler bizim için önemlisiniz. Çünkü sizin can parçalarınız, insanımız rahat yaşasın, huzurlu yaşasın, bayrağımız dalgalansın diye canını verdi. Ne mutlu sizlere ki şehit yakını oldunuz, gazi oldunuz. Böyle evlatlar yetiştirdiğiniz için ne mutlu sizlere. İnanıyorum ki en büyük bahtiyarlık sizindir. Sizlere baktıkça gururlanmamak elde değil. Evlatlarınız sizlerin şefaatçileri olacaktır. Onlar peygamberimize komşu olmak,

mahşer sıcağında sizlere gölge olmak için önden gittiler. Rabbim şefaatlerine bizleri de nail eylesin" dedi.

Vali Kenan Çiftçi ve eşi Habibe Çiftçi tarafından gazi ve şehit yakınlarına verilen iftar yemeğinde Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Sami Fındıkoğlu, Vali Yardımcıları Haluk Saygı, Cengiz Horozoğlu, Mustafa İngenç, Metin Selçuk, İl Genel Meclis Başkanı Seyitömer Durmuş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Akkaya, İl Jandarma Komutanı Albay Bektaş Arslan, İl Emniyet Müdürü Kadir Akbıyık ve eşleri ile gazi ve şehit yakınları katıldı.

(EFE)

02.08.2012 13: 27: 29

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya Valisi'nden Şehit ve Gazi Yakınyarına İftar - Son Dakika


Advertisement