Lapseki'de "Gençlik Haftası" Etkinlikleri - Son Dakika
Son Dakika Logo

Lapseki'de "Gençlik Haftası" Etkinlikleri

07.05.2013 15:35

Lapseki Kaymakamlığı tarafından "19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı" etkinlikleri kapsamında "Gençlik Haftası" programı düzenledi.

Lapseki Kaymakamlığı tarafından "19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı" etkinlikleri kapsamında "Gençlik Haftası" programı düzenledi.

Etkinlik çerçevesinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün düzenlediği okullararası atletizm yarışması yapıldı. İlk, orta ve lise olmak üzere 3 ana kategoride düzenlenen yarışmalar, Dalyan Mahallesinde gerçekleştirildi.

Atletizm yarışmalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cihat Gündüz, Milli Eğitim Şube Müdürleri Durmuş Yaylacı, Hakkı Güzel, Halk Eğitim Müdürü Orhan Akman, beden eğitimi öğretmenleri ve okul müdürleri izledi. - ÇANAKKALE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Lapseki'de 'Gençlik Haftası' Etkinlikleri - Son Dakika


Advertisement