Limak'tan Diyarbekirspor'a Forma Reklamı - Son Dakika
Yerel

Limak'tan Diyarbekirspor'a Forma Reklamı

Limak Holdin Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor'a daha önce verdiği reklam sözünü yerine getirdi.

25.08.2015 16:25

Limak Holdin Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor'a daha önce verdiği reklam sözünü yerine getirdi.

Kulübün yöneticilerini Ankara'ya davet eden Özdemir, takımım son durumu ve yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldığı belirtildi.

Özdemir'in talimatı üzerine Limak Holding yöneticileri ve Diyarbekirspor'un yöneticileri arasında reklam için görüşmeler yapıldığı ve yapılan görüşmeler sonunda taraflar arasında reklam anlaşması imzalandığı kaydediledi.

Yeşil kırmızılı takım, bu haftadan itibaren maçlara "Limak" yazılı forma reklamı ile çıkacak.

Diyarbekirspor Kulübünden yapılan açıklamada, reklam desteğinden dolayı iş adamı Özdemir'e teşekkür edildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Geçmişte Diyarbakırspor'a ve bölge sporuna önemli rakamlarda maddi destek sunan Özdemir'e, kulübümüze yönelik desteğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisi reklam ücreti olarak verecekleri rakamı bağış şeklinde ödemek isteyerek, her zamanki gibi mütevazi ve Diyarbekirliye yakışır tutum sergilemiş. Ancak kulübümüzün ısrarı ile Limak markasının formalarda yer almasını kabul etmiştir. Dileğimiz tüm iş adamları ve firmaların imkanları dahilinde bölgemizde zor şartlarda ayakta kalan kulüplere destek olması ve bölgede sporun gelişmesine katkı sunmasıdır."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Limak'tan Diyarbekirspor'a Forma Reklamı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement