Lösemili Çocuklar İçin İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Lösemili Çocuklar İçin İftar Yemeği

Lösemili Çocuklar İçin İftar Yemeği

Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM), lösemili çocuklar ve aileleri ile iftar programında bir araya geldi.

27.07.2013 23:16

Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM), lösemili çocuklar ve aileleri ile iftar programında bir araya geldi.

Devlet Su İşleri Atakum Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen iftar yemeğine Atakum Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Erdönmez, Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği Başkanı Prof. Dr. Davut Albayrak, eşi OMÜ Tıp Fakültesi Hematoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Canan Albayrak, DSİ 71. Şube Müdürü Mesut Düzgün, LÖSAM üyesi ve aynı zamanda kurucularından Kenan Öztürk, çok sayıda lösemili çocuk ve ailesi katıldı.

LÖSAM Başkanı Prof. Dr. Davut Albayrak, yaptığı konuşmasında lösemi tedavi süreçleri hakkında bilgiler verdi. Ailelere seslenen Prof. Dr. Davut Albayrak, "Bizim hastalarımız lösemi tedavisi olduktan ve hayata atıldıktan sonra kendisinden sonra lösemi olan, tedaviye başlayan hastalarımızın hayatını kolaylaştırmak için bir takım organizasyonlar kurmalıdır. Hasta sahiplerini tedavi bittikten sonra, diğer hastalarımız için gayret göstermeye el atmaya davet ediyorum "dedi.

LÖSAM üyesi ve aynı zamanda kurucularından Kenan Öztürk, düzenlenen iftar yemeğinde DSİ 7. Bölge Müdürlüğü'ne katkılarından dolayı teşekkür etti.

Daha sonra Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği tarafından lösemili çocuklara Ramazan Bayramı öncesi bayram harçlığı verildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lösemili Çocuklar İçin İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement