MAD, Mavi Kapak Topladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

MAD, Mavi Kapak Topladı

MAD, Mavi Kapak Topladı
26.06.2013 13:50  Güncelleme: 14:00

Manavgat Aşçılar Derneği, mavi kapaklarla alınan akülü tekerlekli sandalyeyi, yürüme engelli Hüseyin Gölçüklü'ye hediye etti.

Manavgat Aşçılar Derneği (MAD) tarafından mavi kapaklarla alınan akülü tekerlekli sandalye, yürüme engelli Hüseyin Gölçüklü'ye hediye edildi.

Hüseyin Gölçüklü adına akülü sandalyeyi alan Sabri Gölçüklü, MAD Başkanı İsmail Karataş başta olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine ve kampanyaya destek veren herkese teşekkür etti.

Babasının 3 yıl önce geçirdiği felç nedeniyle yürümediğini kaydeden Gölcüklü, akülü tekerlekli sandalye ile babasının rahatça gezebileceğini belirtti.

Karataş ise son iki yıldır yürüttükleri mavi kapak toplama kampanyası ile birçok yürüme engelli ihtiyaç sahibine yardımcı olduklarını, şimdi de bunlara bir yenisini eklediklerini söyledi.

Karataş, mavi kapakların toplanmasında ve akülü sandalyenin alınmasında destek verenlere teşekkür etti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MAD, Mavi Kapak Topladı - Son Dakika


Advertisement