Madenci Lideri, Kemer Emniyet Müdürü Yıldız'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Madenci Lideri, Kemer Emniyet Müdürü Yıldız'ı Ziyaret Etti

Madenci Lideri, Kemer Emniyet Müdürü Yıldız\'ı Ziyaret Etti
18.04.2013 17:25

Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Eyüpq Alabaş, Zonguldak doğumlu Kemer İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yıldız'ı ziyaret etti.

Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Eyüpq Alabaş, Zonguldak doğumlu Kemer İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yıldız'ı ziyaret etti.

Türkiye 23. Uluslararası Madencilik Kongresi nedeniyle Antalya'nın Kemer ilçesinde bulunan Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Eyüp Alabaş, Zonguldak doğumlu Kemer İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yıldız'ı makamında ziyaret etti. Madencilik Kongresi ve Zonguldak üzerine sohbet eden Alabaş ve Yıldız, çeşitli konular üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

Kemer İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yıldız, Alabaş'a Kemer ilçesiyle ilgili çalışmalar ve yaşam ile ilgili bilgiler aktardı.

GMİS Genel Başkanı Alabaş, İlçe Emniyet Müdürü Yıldız'a Zonguldak, madenci ve sendikayı sembolize eden bir duvar saati hediye etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Madenci Lideri, Kemer Emniyet Müdürü Yıldız'ı Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement