Madenspor İki Yıl Aradan Sonra Yeniden Sahalarda - Son Dakika
Yerel

Madenspor İki Yıl Aradan Sonra Yeniden Sahalarda

Maden ilçesinin amatör futbol ligindeki temsilcisi Madenspor, maddi imkansızlıklar ve diğer sorunları aşarak tekrar liglerde mücadele edecek.

05.05.2012 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maden ilçesinin amatör futbol ligindeki temsilcisi Madenspor, maddi imkansızlıklar ve diğer sorunları aşarak tekrar liglerde mücadele edecek.

İki yıldır maddi imkansızlıklar nedeniyle müsabakalara katılamayan Madenspor, Maden Kaymakamı Ahmet Adanur'un desteğiyle sorunlarını aşarak 3 ay sürecek olan 2. Amatör Küme Futbol Ligi'ne katılacak.

Kaymakam Adanur, teknik heyet ve futbolcular için verdiği yemekte yaptığı konuşmada, ilçe gençliğinin boş gezmek yerine sosyal ve sportif faaliyetlerle uğraşması gerektiğini belirtti.

Gençlerden, sporun sevgi ve kardeşlik olduğunun bilincinde olmalarını isteyen Adanur, "Maden'e gelecek misafir takımların, burayı kendi evleriymiş gibi hissedeceğine inanıyorum" dedi.

Konuk takımlara rahat bir ortamın sağlanması konusunda Madenlilere güvendiğini belirten Adanur, Madenlilerden ilçeye gelen takımları misafirperver bir şekilde konuk etmelerini beklediğini söyledi.

Madenspor'a yapacağı ilk maçta Hankendispor karşısında başarılar dileyen Adanur, bu maçta önce kardeşliğin, daha sonra takımların kazanacağına inandığını sözlerine ekledi.

- ELAZIĞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Madenspor İki Yıl Aradan Sonra Yeniden Sahalarda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement