Mafiad Aylık Kanaat Önderleri Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Mafiad Aylık Kanaat Önderleri Toplantısını Yaptı

Mafiad Aylık Kanaat Önderleri Toplantısını Yaptı

Malatya Fikir Adamları Derneği'nin (MAFİAD) her ay düzenlenen ve kanaat önderlerinin katıldığı sohbet toplantısı dernek binasında gerçekleştirildi.

24.02.2013 18:20

Malatya Fikir Adamları Derneği'nin (MAFİAD) her ay düzenlenen ve kanaat önderlerinin katıldığı sohbet toplantısı dernek binasında gerçekleştirildi.

MAFİAD Başkanı Hacı Bayram Yılmaz, açılış konuşmasına, "Yanlışta İnat helak'ı, Doğrulukta sebat saadeti sağlar sözleriyle" başlayarak, şunları söyledi:

"Sözlerimize sadakat göstermeliyiz. İnadı bırakıp doğru nereden gelirse gelsin onu korumak için birlik olmaya mecburuz. Bu milletin selameti için yalan söylemede inadı bırakmaya mecburuz. Doğrularda birlik olmaya çalışalım. Tefrika tehlikesine aman dikkat, düşmeyelim. En kısa zamanda toplumun haline bakıp, elimizi kafamıza koyup tefekkür etmeyi asla unutmayalım. Ne mutlu anlayıp yapanlara, ne mutlu hakkı ve halkı razı edenlere.

Akıllı insanlar işin başlangıcına değil sonuna bakar. Yaşamın gayesi, boşa gitmeyen şeylerden kaçmak değildir. Aklın, ilmin gereği tehlikeyi sezmektir. Dünyada ve memleketimizde meydana gelen olumsuz olayların farkında mıyız?

Bu tehlikeli gidişatı durdurmaya mecbur değil miyiz.

Bizler başkalarını aldatmayalım ki, başkaları da bizi aldatmasın. Bizler aslımızı unutmayalım ki, nesillerimizde bizi unutmasın. Bizlere beddua etmesin. Bizler kimseye zarar vermeyelim ki, başkaları da bizlere zarar vermesin. Ağlayan kimselerin gözyaşları gülenlere asla hayır getirmez. Doğruları, hakkı inatla inkar etmek gerçekleri yok etmez.

Asıl tehlike uyanık görünen idarecilerin uyuyor gibi davranmalarıdır. Dünyanın Türkiye üzerinde oynadığı oyunların vahametini algılayabilir miyiz? 30 yıldır devam eden anarşik olaylar basit mi, hayır ama kökü dışarıda ne fayda.

Ey milleti idare etmekle mükellef olan vekiller! Verdiğiniz sözleri, yaptığınız yeminleri unutmayın. Yalanları, kavgaları ve inatlaşmaları kaldırın. Doğru nereden gelirse gelsin onu korumak için birlik içinde olmaya mecburuz. Milletimiz sizleri dikkatle izlemeye devam ediyor. "

Açılış konuşmasının ardından Malatya'da fikir adamlarından Ramazan Keskin Malatya'da 28 Şubat'ın etkilerini ve başından geçen yaşadıkları olayları anlattı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mafiad Aylık Kanaat Önderleri Toplantısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement