Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Darende'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Darende'yi Ziyaret Etti

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Darende\'yi Ziyaret Etti

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Malatya'nın Darende ilçesine ziyarette bulundu.

06.11.2013 15:46

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Malatya'nın Darende ilçesine ziyarette bulundu. Programa AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci de katıldı.

Ziyarette konuşan Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, "Başta Başbakanımız, İl Başkanımız, Milletvekillerimiz ciddi manada Darende'ye destek verdiler. Bu desteklerinden dolayı AK Parti camiasına ve Malatya Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci ise AK Parti'nin belediyecilik noktasında bir marka olduğunu kaydederek, "Gerek ilçe belediye başkanlarımız gerek belde belediye başkanlarımız gerekse il belediye başkanımız eldeki imkanlarla en güzel hizmetleri yaptılar. Biz teşkilat olarak birilerine makam kazandırmak için çalışmıyoruz. Birilerini başımıza hizmetkar edelim diye çalışıyoruz. Bu gayretle koşturuyoruz. Bundan sonra da aynı gayretle koşturacağız. ve Allah, yeni süreçte de gerek ilçemize gerek ilimize kim hayırlısıysa ona nasip etsin diye dua ediyoruz" şeklinde konuştu.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır da bir sürecin arifesinde olunduğunu anımsatarak "Yerel seçime yaklaşıyoruz. Bugüne kadar şehrimize en güzel hizmetleri yapmaya çalıştık. Burada temel amacımız, hem şehrimize en güzel hizmetlerin gelmesi hem de şehrimizi geleceğe taşıyacak projelerin hayata geçirilmesidir. Bu sürecin hayırlı, verimli geçmesini diliyorum. Hem Darende'mize hem Malatya'mıza hem bütün ilçelerimiz ve ülkemiz için bu süreç inşallah hayırlar getirir. Hedef, bu seçimlerde çıtayı her zaman daha yükseklere koymak olmalıdır. Daha büyük projelerin tartışıldığı, hedef gösterildiği bir süreç olmasını önemsiyoruz. Bizler de bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" açıklamasında bulundu.

Başkan Çakır, ziyaret programında esnaf ve vatandaşlarla da sohbet etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Darende'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement