Malatya Belediyesi, İç Denetim Sistemini Yeniden Planladı - Son Dakika
Yerel

Malatya Belediyesi, İç Denetim Sistemini Yeniden Planladı

Malatya Belediyesi, iç denetim sistemini yeniden planladı.

03.01.2012 17:40

Malatya Belediyesi, iç denetim sistemini yeniden planladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Güven, belediyede yapılan tüm iş ve işlemlerin standartlaştırılmış iş akış süreçleri belirlenerek, iş kalitesinin artırılması, daha kaliteli, daha verimli işler yapılmasının sağlanması hedeflenen planlama ilgili olarak birim müdürleriyle toplantı gerçekleştirdi.

Çalışma ile vatandaş memnuniyetinin ön plana çıkarılacağını belirten Güven,

"Belirlenmiş standart süreçler Malatya Belediyesi'nin internet sitesinde de yayınlanacak. Malatya Belediyesine hizmet almak için gelen her vatandaş; önceden hizmetin nasıl yapılacağını, kendisinden hangi belgelerin isteneceğini, ne kadar sürede yapılacağını bilerek, görerek gelecek" dedi.

Çalışmanın aynı zamanda bir denetim de sağlayacağını belirten Güven, "Bu şekilde vatandaş da denetlenecek. Bizim açımızdan bir otokontrol mekanizması olacak. Daha kaliteli, daha süratli hizmet geliştirmemize zemin hazırlayacak. Bu konuda bize yol gösterici olacak" diye konuştu.

Çalışmanın kente artı değer katacağını ifade eden Güven, "Kimin ne yapacağı ve işlerin nasıl yapılacağının önceden belirlenmesinin Malatya'ya ve belediyeye artı değer katacağını düşünüyorum" ifadesini kullandı.

Güven, çalışmanın son defa gözden geçirildiğine işaret ederek, iş akış süreçleri ile ilgili şemaları Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın onayından sonra yürürlüğe koyacaklarını kaydetti.

- MALATYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Malatya Belediyesi, İç Denetim Sistemini Yeniden Planladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement