Özel Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Koleji öğrencileri tarafından "Kadına Şiddete Hayır Bağımlılığa Hayır" tiyatro, şiir ve müzik dinletisi etkinliği gerçekleştirildi.
Sabancı Kültür Merkezi'nde düzenlene etkinliğin açılışında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, sadece kadına şiddete değil her türlü şiddete hayır denmesi gerektiğini söyledi.
Kadına şiddetin kınanması gerektiğini belirten Çalık, "Hiçbir kadına şiddet uygulanmasın diyoruz. Bunun için yasal düzenlemeler yaptık ama en önemli yasal düzenlemeyi yüreğimizde yapmamız gerekir. İnsana kalkan el kırılmalı. Şiddet hiç kimseye uygulanmamalı" diye konuştu.
Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu da kadına şiddetin kültürde olmadığını ama son zamanlarda toplum olarak yaşanan sıkıntılardan bir tanesinin de kadına yönelik şiddet olduğunu ifade etti.
Özel Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Zelyurt ise Malatya'da özel okullar içerisinde "Kadına Şiddete Hayır Bağımlılığa Hayır" konusunu işleyen okullardan bir tanesi olduklarını ifade etti.
Son Dakika › Yerel › Malatya'da Kültür Sanat - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?