Malatya'da Ramazan Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Malatya'da Ramazan Etkinlikleri

Malatya\'da Ramazan Etkinlikleri

Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi, Malatyalıların Ramazan ayını dolu dolu geçirebilmeleri adına Ramazan etkinliklerini başlattı.

05.07.2014 10:44

Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi, Malatyalıların Ramazan ayını dolu dolu geçirebilmeleri adına Ramazan etkinliklerini başlattı.

Sümer Park'ta bulunan Bi Dünya Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirilen Ramazan etkinliklerinin açılışında konuşan Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi Müdürü Veysel Güler, "Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak sosyal ve kültürel etkinliklere çok önem veriyoruz" dedi.

Ramazan ayı münasebetiyle, Ramazan etkinlikleri düzenlediklerini ifade eden Güler, "Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi olarak geleneksel Ramazana etkinlikleri tertip ettik. Ramazan ayı içerisinde her Cuma ve Cumartesi günü sizlere hizmet edeceğiz. Ramazan ayınızın güzel geçmesi için elimizden geldiğince katkı sağlamaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

Güler'in konuşmasının ardından Ramazan etkinlikleri Veysel Yıldırım'ın okuduğu Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Etkinlikler kapsamında vatandaşlara, meddah, Hacivat-Karagöz, Nasreddin Hoca, Aşuk ile Maşuk gösterileri sunuldu.

7'den 70'e herkesin büyük ilgiyle izlediği Ramazan etkinliklerinin açılışı, Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi Korosu tarafından vesilen tasavvuf musikisi konserinin ardından sona erdi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya'da Ramazan Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement