Malatya Milletvekili Öz, Akçadağ'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Malatya Milletvekili Öz, Akçadağ'ı Ziyaret Etti

Malatya Milletvekili Öz, Akçadağ\'ı Ziyaret Etti

AK Parti Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, AK Parti'nin hizmet endeksli bir parti olduğunu söyledi.

12.09.2013 15:48  Güncelleme: 15:50

AK Parti Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, AK Parti'nin hizmet endeksli bir parti olduğunu söyledi.

Beraberinde Akçadağ Belediye Başkanı İbrahim Koşar, bazı belde belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri ve partililerle birlikte Akçadağ'da ziyaretlerde bulunan AK Parti Malatya Milletvekili Faruk Öz, sorunları da dinledi ve tek tek not aldı.

Milletvekili Öz, Kozalar Köyü'nde yaptığı konuşmada AK Parti iktidarlarının yaptıkları hizmetleri anlattı. AK Parti'nin hizmet endeksli bir parti olduğunu söyleyen Öz, "Mezralara kadar hizmet götürme noktasında Özal'dan sonra AK Parti iktidarları çaba göstermiştir. Hizmetleri gören görüyor. Hatta çoğu da kıskanıyor. Bu bizleri şımartmaması lazım. Birliğimizi pekiştirmesi lazım. Bakınız, muhtarımız, ölene kadar AK Partili ve Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğim diyor. Bu milletin dendi ile dertlenen Sayın Başbakanımız her şeyi kendisine dert edindi. KÖYDES Sayın Başbakanımızın çalışmasıdır. Sayın Başbakanımız Malatya'yı büyük şehir yapıp, köyleri mahalle haline getirdi" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya Milletvekili Öz, Akçadağ'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement