CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Malatya Öğretmenevi'nde depremzede çocukların çalıştırıldığı iddiasına ilişkin olarak,
"Malatya kamuoyu, açıklamalardan tatmin olmamıştır" dedi.
Kiraz, yaptığı yazılı açıklamada, Malatya Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut'un, öğretmenevinde düzenlediği basın toplantısında konuyu doğruladığını ileri sürdü.
Basına yansıyan resimlerde bir tek çocuğun değil, aynı anda birkaç çocuğun çalıştırıldığının görüldüğünü savunan Kiraz, şunları kaydetti:
"Malatya kamuoyu bu açıklamalardan tatmin olmamıştır. Madem ki, milli eğitim müdürü olayı doğrulamıştır. O zaman bizler de, gerek milli eğitim müdürü gerekse öğretmenevi müdürü ve personeli hakkında, nasıl bir cezai işlemin yapılacağını elbette tüm Malatyalılar gibi merakla bekliyoruz" dedi.
- MALATYA
Son Dakika › Yerel › Malatya Öğretmenevi'nde Depremzede Çocukların Çalıştırıldığı İddiası - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.