Malkara'da BBP İlçe Kongresi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Malkara'da BBP İlçe Kongresi Yapıldı

Malkara\'da BBP İlçe Kongresi Yapıldı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde Büyük Birlik Partisi’nin ilçe kongresinde seçime tek liste giren Halil İbrahim Çolak Malkara İlçe Başkanı seçildi.

04.02.2015 11:22

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde Büyük Birlik Partisi'nin ilçe kongresinde seçime tek liste giren Halil İbrahim Çolak Malkara İlçe Başkanı seçildi.

BBP Malkara İlçe binasında gerçekleşen kongreye, Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Cem Şalcı, Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Bulut, Kapaklı İlçe Başkanı Cemalettin Farımaz, Alperen Ocakları İl Başkanı Mücahit Çalgın ve parti mensupları katıldı.

Kongrede konuşma yapan Başkan Halil İbrahim Çolak, "Büyük Birlik Partisi Türkiye'deki siyasi duruşu ile kadroları ile temiz mazisi ile halkımızın gönlünde taht kurmuş bir siyasi harekettir. Bizler Malkara'da Büyük Birlik Hareketini halkımızla buluşturacağız. Önümüzdeki seçimlere iddialı bir şekilde çalışacağız ve Büyük Birlik Partisi'nin muktedir iktidarını gerçekleştireceğiz. Necip Türk milletini layık olduğu seviyeye biz Alperenler taşıyacağız. Malkara için yapılması gereken ne varsa gece gündüz demeden koşacak, gerektiğinde yöneticilerle halkımız arasında köprü olacağız. Sorunları çözüme kavuşturmak için elimizden geleni yapacağız. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun dediği gibi; 'Dik duracağız, düz yürüyeceğiz, doğru konuşacağız'" dedi.

BBP İlçe Başkanı Halil İbrahim Çolak'ın Yönetim Kurulu listesi İhsan Özdemir, Erkan Aydemir, Ayşe Özdemir, Yasemin Aydemir, Önder Dağlı, Serkan İlbay, Murat Çelik, Abubekir Çelik, Gültekin Öngel, İsmail Baytar, Mustafa Budur, Mehmet Şefik Tunç, Ayhan Çetin ve Cihan Volkan isimlerinden oluştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malkara'da BBP İlçe Kongresi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement