Maltepe'nin Tiyatrocuları Anadolu'yu Büyüledi - Son Dakika
Yerel

Maltepe'nin Tiyatrocuları Anadolu'yu Büyüledi

Maltepe\'nin Tiyatrocuları Anadolu\'yu Büyüledi

Maltepe Belediyesi çalışanlarının oluşturduğu tiyatro ekibi, Erzincan ve Tunceli şehirlerini kapsayan turne programlarında büyük ilgi gördü.

20.12.2015 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maltepe Belediyesi çalışanlarının oluşturduğu tiyatro ekibi, Erzincan ve Tunceli şehirlerini kapsayan turne programlarında büyük ilgi gördü.

Maltepe Belediyesi çalışanlarının oluşturduğu Maltepe Belediye Tiyatrosu, "Yer Altındakiler" isimli tiyatro oyunuyla Erzincan-Tunceli şehirlerini kapsayan turnelerinde büyük ilgi gördü. Tiyatro ekibi, 5 ayrı ilçede sahne aldı. Turne programına Erzincan'dan başlayan Maltepe Belediye Tiyatrosu, Aziz Nesin ve Anton Çehov'un derlemelerinden oluşan iki perdelik komedi oyunuyla ilk olarak Geçit ilçesinde seyircinin karşına çıktı. Siyasetten, günlük hayattan insan öykülerinin, iyilik ve kötülük kavramlarının işlendiği oyun, Geçit Belediye Başkanı Metin Bal'ın da aralarında bulunduğu tiyatro severlerden büyük alkış aldı.

SALONLARI DOLDURDULAR

Turne kapsamında Tunceli'ye geçen Tiyatro Maltepe ekibi, ilk olarak Pülümür ilçesinde sahneye çıktı. Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun, Maltepe Belediye Tiyatrosu'nun yapısından etkilendiklerini belirterek, Pülümür'de de benzer bir tiyatro oluşumunu hayata geçirmek için çalışmaya başlayacaklarını söyledi.

Nazımiye'de Halk Eğitim Merkezi'nde izleyiciler ile buluşan tiyatro ekibini, Nazımiye Belediye Başkanı Cafer Kırmızıçiçek'in de aralarında bulunduğu kalabalık bir topluluk izledi. Maltepe Belediye Tiyatrosu Hozat'ta ve Çemişgezek'te de salonları doldurdu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Maltepe'nin Tiyatrocuları Anadolu'yu Büyüledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement