Mamak Halter Takımı Madalya Koleksiyonuna Yenilerini Ekledi - Son Dakika
Yerel

Mamak Halter Takımı Madalya Koleksiyonuna Yenilerini Ekledi

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Halter, tekvando, boks gibi sporun birçok alanında faaliyet gösteren ve başarılı sonuçlar elde eden bir belediyeyiz" dedi.
Mamak Belediyesi Halter Takımı, 22-24 Kasım tarihleri arasında Ankara 19 Mayıs...

06.12.2013 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Halter, tekvando, boks gibi sporun birçok alanında faaliyet gösteren ve başarılı sonuçlar elde eden bir belediyeyiz" dedi.

Mamak Belediyesi Halter Takımı, 22-24 Kasım tarihleri arasında Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda düzenlenen Ankara Halter Şampiyonası'nda madalya koleksiyonuna yenilerini ekledi. Gösterdikleri başarılarla Mamak'ın yüzünü bir kez daha güldüren takım sporcularından 56 kilogramda Berkant Yiğit 1'inci, 77 kilogramda Hasan Hüseyin Akyol ve artı 94 kilogramda Ömer Açıkgöz 2'nci oldu. 10 kulüp ve 90'a yakın sporcunun katıldığı müsabakada takım, 1 altın, 2 gümüş madalyanın sahibi oldu. Yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren halterciler, şampiyonada gösterdikleri performanslar ile göz doldurdular. Yapılan spor yatırımlarıyla Mamak'ın sporcu fabrikası olacağını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Halter, tekvando, boks gibi sporun birçok alanında faaliyet gösteren ve başarılı sonuçlar elde eden bir belediyeyiz. Sporun bir yaşam biçimi olarak gençlerimizde ve çocuklarımızda algılanması bizim için çok önemli. Bu tür başarılar geldiği sürece, takımımız kısa bir süre içinde daha iyi noktalara ulaşacaktır" diye konuştu.

Halter takımının istikrarlı bir başarı grafiği çizerek katıldıkları turnuvalarda önemli dereceler elde etmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren takım antrenörü İsa Altınyurt, "Sporcularımızla gurur duyuyoruz. Elde ettiğimiz başarıyı tüm Mamak halkına armağan ediyoruz" şeklinde konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak Halter Takımı Madalya Koleksiyonuna Yenilerini Ekledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement