Manavgat'da İlçe İdare Kurulu Yıl Sonu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Manavgat'da İlçe İdare Kurulu Yıl Sonu Toplantısı Yapıldı

Manavgat\'da İlçe İdare Kurulu Yıl Sonu Toplantısı Yapıldı

Antalya'nın Manavgat İlçe İdare Kurulu Toplantısı, Kaymakam Emir Osman Bulgurlu başkanlığında yapıldı.

04.11.2013 16:13

Antalya'nın Manavgat İlçe İdare Kurulu Toplantısı, Kaymakam Emir Osman Bulgurlu başkanlığında yapıldı.

Manavgat Kaymakamlığı toplantı salonunda Kaymakam Emir Osman Bulgurlu başkanlığında yapılan İlçe İdare Kurulu Toplantısı'na İlçe Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Taşkıran, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Koçanlı, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aşur Eker, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ve Sivil Toplum Kuruluşları başkanları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, toplantıda işbirliği koordinasyonunda sorun ve engelleri gündeme getireceklerini belirterek, 2013 yılının asıl değerlendirmesinin 2014 yılı koordinasyon toplantısında yapılacağını bildirdi.

İlçe Jandarma Komutanı J.Binbaşı Murat Koçanlı ise emniyetle olan koordinasyonlarının daha da arttığını belirterek, "Projeler kapsamında emniyet ve jandarma olarak gerekli desteklerimizi yaptık, dayanışmamızı yaptık. Bu tür çalışmaları daha da artırmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki dönemde 'Kasksız Motor Kalmasın' projesi kapsamında bir proje hazırlayacağız" diye konuştu.

İlçe Emniyet Müdürü İsmail Taşkıran da proje çalışmalarında tüm kurumlarla irtibat halinde olduklarını belirterek, "Güvenli Okullar Gülen Yüzler' projesi kapsamındaki çalışmalar sonuçlarından örnek verilirse, otodan hırsızlık olaylarında yüzde 27 azalma oldu. Kişilere uyarı makbuzu bırakmak suretiyle ceza yazıldığı hissi ile alıp baktığında 'Çantanızı arabanız içerisinde unutmayın' yazısını görüyor ve bir daha çantasını oraya bırakmıyor. Dolayısıyla aracına değerli bir şey koymadığı zaman otomatik olarak otodan hırsızlık olaylarının düştüğü görülüyor. Yankesicilik olaylarında yüzde 36 oranında düşüş var. Kapkaç olaylarında yüzde 200 düşüş var. Gasp, yaralama olaylarında yüzde 42, özellikle yaşlıları hedef alan kontör dolandırıcılığında yüzde 11.5 düşme olduğunu gördük. Çalışmaların semeresini aldığımızı görüyoruz" dedi.

"Birlikte Yaşayalım" projesi kapsamında engelli çocuklarla da ilgili çalışmalar yapıldığını belirten Taşkıran,"Anne Gözün Arkada Kalmasın" projesi ile okulları güvenli hale getirmek için ellerinden geleni yaptıklarını bildirdi. Taşkıran, "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve diğer kurumların etkin destekleri ile park, bahçe, kafeler, internet kafelerde denetimleri sürdürüyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manavgat'da İlçe İdare Kurulu Yıl Sonu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement