Manavgat Evrensekispor Kulübü Başkanı Şehirli Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Manavgat Evrensekispor Kulübü Başkanı Şehirli Açıklaması

Manavgat Evrensekispor Kulübü Başkanı Şehirli Açıklaması

"3 futbolcu transfer ettik ama bu futbolcular kamp döneminde talihsiz şekilde sakatlandı. Onların yerine 3 yeni transfer düşünüyoruz"

16.08.2013 18:04

Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Manavgat Evrensekispor Kulübü Başkanı Musa Şehirli, "3 futbolcu transfer ettik ama bu futbolcular kamp döneminde 3 talihsiz şekilde sakatlandı. Onların yerine 3 yeni transfer düşünüyoruz" dedi.

Şehirli, yaptığı açıklamada, geçtiğimiz günlerde basına tanıttıkları yeni transferlerin ardından 3 yeni transfer yaptıklarını belirterek, "PTT 1. Lig takımlarından Bucaspor'dan stoper Burak Ayaz, Bal Ligi takımlarından Tekirdağspor'dan Burak Özcan, 2. Lig takımlarından Nazilli Belediyespor'dan Erhan Şahin'i transfer ettik" diye konuştu.

Yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını dileyen Şehirli, "Kamp döneminde Zafer, Onur ve Kemal sakatlandı. 3 futbolcu transfer ettik ama bu futbolcular kamp döneminde talihsiz şekilde sakatlandı. Onların yerine 3 yeni transfer  düşünüyoruz" diye

Yeni sezon hazırlıkları sürüyor

Manavgat Evrensekispor, 1 Eylül'de başlayacak lige hazırlıklarını tesislerinde sürdürüyor. Manavgat Evrensekispor, teknik direktör Kamil Atalay yönetiminde günde çift antrenman yapıyor.

Atalay, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini, sezonun ilk maçını sahalarında Maltepespor ile oynayacaklarını söyledi.

Ligin ilk maçında galip gelerek lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini dile getiren Atalay, "Bu yıl şampiyon olarak 2. Lige çıkmak istiyoruz. Ligin ilk maçında iyi bir başlangıç yaparak sezon boyunca başarılı olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bölgede kamp yapan takım olmadığı için özel maç için takım bulmakta zorlanıyoruz" dedi.

Atalay, "Kamp döneminde özellikle defans bölgesindeki 3 futbolcumuzun sakatlanması bizleri üzdü. Futbolcularımız yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacak" diye konuştu. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manavgat Evrensekispor Kulübü Başkanı Şehirli Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement