Manisa'da Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasının Şampiyonu İmbat Oldu - Son Dakika
Yerel

Manisa'da Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasının Şampiyonu İmbat Oldu

Manisa\'da Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasının Şampiyonu İmbat Oldu

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Voleybol İl Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen kurumlar arası Valilik Kupası Voleybol Turnuvası Şampiyonu İmbat A.Ş oldu.

01.07.2013 10:52

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Voleybol İl Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen kurumlar arası Valilik Kupası Voleybol Turnuvası Şampiyonu İmbat A.Ş oldu. Soma Kaymakamlık Voleybol Şampiyonu Soma İmbat Madencilik A.Ş, Manisa'da da şampiyon olunca bu yıl çifte şampiyonluk yaşamış oldu.

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Voleybol İl Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen Kurumlar arası Valilik Kupası Voleybol Turnuvası sona erdi. 18 takımın katıldığı turnuva Soma İmbat Madencilik A.Ş takımıyla Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında oynanan final maçıyla sona erdi. Soma İmbat Madencilik A.Ş 3-0 gibi rahat bir oyunla maçı kazanarak 2012-2013 sezonu Kurumlar arası Valilik Kupası Voleybol turnuvası şampiyonu oldu. Turnuva boyunca bütün oynadığı rakiplerine karşı büyük bir üstünlük gösteren İmbat A.Ş hiç set vermeden turnuvayı tamamladı.

Maçlar sonucunda dereceye giren takımlara madalyaları Vali Yardımcısı Necmettin Yalınalp, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hüseyin Eryılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ulaş Uçar ve Voleybol İl Temsilcisi Murat Emmedik tarafından verildi.

İmbat A.Ş taraftarları takımlarını final maçında da yalnız bırakmayarak Manisa'da görsel bir şov yaptılar. Final maçında İmbat A.Ş Genel Koordinatörü Gökalp Büyükyıldız oyuncularını yalnız bırakmazken, Maden İş Sendikası Ege Bölgesi Soma Şube Başkanı Tamer Küçükgençay da destek için tribünlerde yerini aldı.

İmbat A.Ş Voleybol Takımının Teknik Direktörlüğünü yapan Yavuz Burbut, tüm oyuncularını tebrik ederek bu şampiyonluğu taraftarlarına ve Somalılara armağan ettiklerini ifade etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa'da Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasının Şampiyonu İmbat Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement