Manisa Vali Yardımcılarının Görev Dağılımı Yeniden Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Manisa Vali Yardımcılarının Görev Dağılımı Yeniden Düzenlendi

Manisa Vali Yardımcılarının Görev Dağılımı Yeniden Düzenlendi

Manisa Vali Yardımcıları ve İl Hukuk İşleri Müdürünün görev bölümleri yeniden düzenlendi.

03.04.2014 13:03

Manisa Vali Yardımcıları ve İl Hukuk İşleri Müdürünün görev bölümleri yeniden düzenlendi. 2 Nisandan itibaren yürürlüğe giren yeni görev dağılımına göre vali yardımcıları yetkili ve sorumlu olduğu Kurumlarda mevzuatla veya Valilik onayı ile kurulan Kurul ve Komisyonların Başkanlığını da yürütecekler.

Yeniden yapılan düzenlemeye göre Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Çınarsoy: Gümrük Müdürlüğü, Ticaret İl Müdürlüğü, Tüketici sorunları hakem heyeti ile ilgili iş ve işlemler, Askerlik Şubesi Başkanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu ile ilgili iş ve işlemler, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile ilişkiler, Sendikalar ile ilgili iş ve işlemlerle ilgili koordinasyonu sağlamak, Akhisar, Kırkağaç ve Soma İlçeleri.

Vali Yardımcısı Mesut Eser: İl Müftülüğü, Manisa Diyanet Eğitim Merkezi, Vakıflar İrtibat Bürosu, İl Defterdarlığı, Vergi Dairesi Başkanlığı, Dış ticaret, teşvik uygulama ve destek programları ile ilgili iş ve işlemler, Kadastro Müdürlüğü, Tapu Müdürlükleri ile ilgili iş ve işlemler, Kamu Bankaları ve Özel Bankalarla ilgili iş ve işlemler ile Kula ve Selendi ilçeleri.

Vali Yardımcısı Necmettin Yalınalp: İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, İl Yazı İşleri Müdürlüğü, İl İdare Kurulu Müdürlüğü, İl Mahalli İdareler Müdürlüğü, Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü, Valilik Seçim İş ve İşlemleri, Türk İdareciler Derneği/ Vakıf İşlemleri, Bina ve Daire Müdürlüğüne ait işlemler, Hizmetiçi Eğitim İş ve İşlemleri, Orman ve Su İşleri 4.Bölge Müdürlüğü, İl Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü, Doğa Koruma ve Milli Parklar ile ilgili iş ve işlemler, Gediz Havzası Eylem Planı Uygulaması ve Takibi İşleri, Muradiye Fidanlık Müdürlüğü, İl Hayvanları Koruma Kurulu Başkanlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Celal Bayar Üniversitesi ile ilgili işler, Şehzadeler, Yunusemre ve Turgutlu ilçelerei.

Vali Yardımcısı Sıdkı Zehin: Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürlüğü ile ilgili iş ve işlemler, Anadolu Ajansı ve TRT ile ilgili iş ve işlemler, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Polis İl Disiplin Kurulu Başkanlığı, İl Spor Güvenlik Kurulu Başkanlığı, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürlüğü, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü, Bimer ile ilgili iş ve işlemler, Göç İdaresi İl Müdürlüğü,Başkonsolosluklar, Konsolosluklar ve Fahri Konsolosluklar ile ilgili iş ve işlemler, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Organize Sanayi Bölgeleri İşlemleri, Küçük Sanayi Siteleri İşlemleri, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ile ilgili iş ve işlemler, Küçük ve Orta Ölç. İşl. Gel. ve Des.İda Bşk. (KOSGEB) ile ilgili iş ve işlemler, TSE İl Temsilciliği, Avrupa Birliği Projeleri ile AB ile ilgili İş ve İşlemler, Garnizon Komutanlığı ve Askeri Makamlarla ilişkiler, Köprübaşı ve Gölmarmara İlçeleri.

Vali Yardımcısı Mehmet Yüce: İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü, Türkiye İstatistik Kurumu Bölge Müdürlüğü, Zafer Kalkınma Ajansı ile ilgili iş ve işlemler, Manisa Destek Ofisi ile ilgili iş ve işlemler, MİGEM, TEİAŞ, BOTAŞ, TKİ, TTK ile ilgili iş ve işlemler, İlgili Kuruluşlardan EPDK, GEDAŞ ile ilgili iş ve işlemler, Aydınlatma Komisyonu Başkanlığı, Enerji verimliliği projesi ile ilgili iş ve işlemler, İl Meteoroloji Müdürlüğü, DSİ 22. Şube Müdürlüğü, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, TMO Ajans Müdürlüğü, Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Beydere Tohum Sertifikasyon Test Müdürlüğü, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Manisa Yazma Eserler Kütüphanesi İl Müdürlüğü, Manisa Ticaret Borsası ile ilişkiler, Demirci ve Gördes İlçeleri.

Vali Yardımcısı Turgay Ergin: Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı ile ilgili İşlemler, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile İlgili İşlemler, Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile ilgili işlemler, Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü ile İlgili İşlemler, Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile ilgili işlemler, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile ilgili iş ve işlemler, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Disiplin Kurulu Başkanlığı, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurt Müdürlüğü, Ahmetli ve Saruhanlı İlçeleri.

Vali Yardımcısı Baha Başçelik: İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, İl Afet Yönetim Merkezi, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile ilgili iş ve işlemler, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı ve ilgili iş ve işlemler, İl Dernekler Müdürlüğü, İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, İl Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, 112 Acil Çağrı Merkezi Şube Müdürlüğü, İl Hıfzı Sıhha Kurulu Başkanlığı, Ulaştırma Bölge Müdürlüğü, TCDD Gar Müdürlüğü, Türk Telekom İl Müdürlüğü, PTT Başmüdürlüğü, Karayolları 23. Şube Şefliği, Salihli OSB ilgili iş ve işlemler, Kızılay Manisa Şubesi ile ilişkiler, Alaşehir, Salihli ve Sarıgöl İlçeleri.

Hukuk İşleri Müdürü İsmail Tezel: İl İnsan Hakları Kurulu Başkanlığı, Hukuk İşleri Şube Müdürlüğü, Mevzuat takibi ve geliştirilmesi, Adli ve İdari Yargı İş ve İşlemleri, Apostil Şerhi verilen evrakların onaylanması, Mevzuatla Hukuk İşleri Müdürüne verilen görevler ile valinin vereceği diğer görevler.

Manisa Valiliğinden yapılan açıklamada vali yardımcılarının, yetkili ve sorumlu olduğu Kurumlarda mevzuatla veya Valilik onayı ile kurulan Kurul ve Komisyonların Başkanlığını da yürütecekleri bildirildi.

Özel Kalem Müdürlüğüne ait görevlerle ilgili olarak Valinin uygun gördüğü iş ve işlemler ise Vali Yardımcısı Necmettin Yalınalp tarafından yürütülecek.

Yapılan açıklamada ayrıca görev bölümünün uygulamasına 2 Nisan tarihinden itibaren başlanıldığı açıklandı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa Vali Yardımcılarının Görev Dağılımı Yeniden Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement