Marmaris Belediyesi, 9 Günlük Bayram Tatiline Hazır - Son Dakika
Yerel

Marmaris Belediyesi, 9 Günlük Bayram Tatiline Hazır

Marmaris Belediyesi, 9 Günlük Bayram Tatiline Hazır

Marmaris Belediyesi'nin tüm birimleri, 9 günlük Kurban Bayramı tatili öncesinde çalışmalarını hızlandırdı. Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Misafirlerimizden dünyanın incisi Marmaris’in tadını çıkarırken özellikle temizlik konusunda duyarlı olmalarını rica ediyoruz” dedi.

06.07.2022 16:24  Güncelleme: 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmaris Belediyesi'nin tüm birimleri, 9 günlük Kurban Bayramı tatili öncesinde çalışmalarını hızlandırdı. Belediye Başkanı Mehmet Oktay, "Misafirlerimizden dünyanın incisi Marmaris'in tadını çıkarırken özellikle temizlik konusunda duyarlı olmalarını rica ediyoruz" dedi.

Yaz sezonu nedeniyle yoğunluğun başladığı Marmaris, 9 günlük bayram tatiline hazırlanıyor. Hem Marmaris sakinlerinin hem de tatile gelen vatandaşların rahat bir bayram geçirmesi için hazırlıklarını sürdüren Marmaris Belediyesi, 9 gün boyunca nöbetçi birimleriyle hizmete devam edecek. Özellikle Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü personeli 7/24 görev başında olacak.

Bayram hazırlığına günler öncesinden başlayan Fen İşleri, Temizlik, Park Bahçeler, Destek ekipler ilçe genelinde temizlik, yeşil alan peyzajı, ağaç budaması, kent mobilyalarının eklenmesi ve mevcutların tamiri, üstyapı yenilemesi gibi çalışmalar yaptı. Zabıta Müdürlüğü de bayram öncesi çalışmalarını hızlandırdı.

"MİSAFİRLERİ KEYİFLİ BİR TATİL BEKLİYOR"

Geçen yıl ve iki hafta önce meydana gelen yangın felaketleriyle sarsılan Marmaris'te bayramda daha da fazla turist beklediklerini söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Oktay, "Dünyanın sayılı turizm destinasyonlarından biri olan Marmaris, her ne olursa olsun güzelliğinden hiçbir şey kaybetmiyor. Misafirlerimizi yine keyifli, eğlenceli, denizin güneşin ve doğanın tadını çıkarabilecekleri bir tatil bekliyor" dedi.

Başkan Oktay, özellikle çevre temizliği konusunda hassasiyet beklentisini dile getirerek, "Yaşadığımız yangınlar bize doğanın önemini çok acı bir biçimde bir kez daha gösterdi. Bu nedenle vatandaşlarımızdan isteğimiz özellikle temizlik konusunda bize yardımcı olmaları. Sahillerimizin, seyir tepelerimizin, ormanlarımızın, denizlerimizin temizliği konusunda duyarlı olmalarını rica ediyoruz" diye konuştu.

BELEDİYE EKİPLERİ 7/24 MESAİDE

Fen, Destek, Park ve Bahçeler ekipleri 9 gün boyunca nöbetçi sistemiyle çalışırken; Temizlik ve Zabıta müdürlüğü ekipleri de vardiya halinde 7/24 görev başında olacak. Vatandaşlar bayram boyunca bir olumsuzluk durumunda 153, 0 252 412 10 05 ve 0 850 888 48 48 numaralı telefondan belediye ekiplerine ulaşabilecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Marmaris Belediyesi, 9 Günlük Bayram Tatiline Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kızıltepe'de Kuvvetli ve Gök Gürültülü Sağanak Yağış Uyarısı
    09 Nis Kızıltepe'de Kuvvetli ve Gök Gürültülü Sağanak Yağış Uyarısı

    Mardin'in Kızıltepe ilçesinde belediye, bugün öğle saatlerinden itibaren aralıklı ve yerel olmak üzere kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağını duyurdu. Vatandaşlara, ulaşımda aksamalar, sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları uyarısında bulunuldu.

  • Tekkeköy Belediye Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
    09 Nis Tekkeköy Belediye Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

    Samsun'un Tekkeköy ilçesinde, 31 Mart'ta yapılan yerel seçimin ardından oluşan Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mustafa Candal başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, birinci ve ikinci başkanvekilleri ile ihtisas komisyonları üyelerinin seçimi yapıldı. Belediye Başkanı Candal, Tekkeköy için uğraşacaklarını ve yeni bir gelecek inşa etmek istediklerini belirtti.

  • Kırıkkale Üniversitesi öğrencisi yapay zeka destekli yol tespit cihazı tasarladı
    09 Nis Kırıkkale Üniversitesi öğrencisi yapay zeka destekli yol tespit cihazı tasarladı

    Kırıkkale Üniversitesi öğrencisi Zeynep Demirtaş, araştırma görevlisinin danışmanlığında bozuk yolları tespit için yapay zeka destekli, kameralı cihaz tasarladı. Proje, yol güvenliğini artırarak trafik kazalarını önlemeyi ve bakım maliyetlerini düşürmeyi amaçlıyor.

  • Gazze Şeridi'nde İsrail Saldırısında Belediye Başkanı Hayatını Kaybetti
    09 Nis Gazze Şeridi'nde İsrail Saldırısında Belediye Başkanı Hayatını Kaybetti

    Gazze Şeridi'nde İsrail güçlerinin düzenlediği hava saldırısında Maghazi Belediye Başkanı Hatem el-Ghamri ve 4 kişi hayatını kaybetti. Uluslararası topluma İsrail'e yönelik insanlığa karşı işlediği suçlardan dolayı soruşturma açılması çağrısı yapıldı.

  • AK Parti MKYK Üyesi Orhan Miroğlu: AK Parti Kürtlerden biraz daha uzaklaştı
    09 Nis AK Parti MKYK Üyesi Orhan Miroğlu: AK Parti Kürtlerden biraz daha uzaklaştı

    AK Parti MKYK Üyesi Orhan Miroğlu, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası Kürt seçmenin tercihlerini ve AK Parti'nin durumunu değerlendirdi. Miroğlu, Kürt seçmenin, AK Parti ve DEM gibi partilere oy vererek, marjinal sokak siyasetinden kurtulup siyasetin merkezinde söz sahibi olmak istediğini belirtti.

  • Malatya ve Elazığ için kuvvetli sağanak uyarısı
    09 Nis Malatya ve Elazığ için kuvvetli sağanak uyarısı

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Malatya ve Elazığ için kuvvetli sağanak uyarısında bulundu. Bugün öğle saatlerinden itibaren artarak akşam saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli olması beklenen gök gürültülü sağanak nedeniyle vatandaşlar sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıldı.

  • SUBÜ Rektörü ve CHP PM Üyesi Ramazan Bayramı Mesajı Yayımladı
    09 Nis SUBÜ Rektörü ve CHP PM Üyesi Ramazan Bayramı Mesajı Yayımladı

    Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık ve CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Ecevit Keleş, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Sarıbıyık, bayramın manevi atmosferine vurgu yaparak, Filistin ve Doğu Türkistan'da yaşanan zulümlere dikkat çekti. Keleş ise bayramın birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirmesi gerektiğini belirtti.

  • Burhaniye'de 2024-2029 Dönemi Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
    09 Nis Burhaniye'de 2024-2029 Dönemi Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

    Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler başkanlığında, 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra 2024-2029 döneminin ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi. Yeni dönem meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, belediye daire müdürleri, basın mensupları ve Burhaniyeliler toplantıya katıldı. Toplantıda meclis başkan vekilleri, meclis katipleri ve encümen üyeleri seçildi. Ayrıca komisyon üyeleri belirlendi ve 2023 Yılı Faaliyet Raporu görüşüldü.

  • Pazaryeri Belediye Meclisi Toplantısında Encümen Üyeleri ve Komisyonlar Belirlendi
    09 Nis Pazaryeri Belediye Meclisi Toplantısında Encümen Üyeleri ve Komisyonlar Belirlendi

    31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra Pazaryeri Belediye Meclisi ilk kez toplandı. Toplantıda encümen üyeleri, başkan vekili ve plan bütçe komisyonu belirlendi. Belediye Başkanı Zekiye Tekin, yeni dönemin Pazaryeri ilçesine hayırlı olmasını temenni etti.

  • TÜRKPATENT, coğrafi işaretli ürün sayısını açıkladı
    09 Nis TÜRKPATENT, coğrafi işaretli ürün sayısını açıkladı

    Türk Patent ve Marka Kurumu (TÜRKPATENT) tarafından tescil edilen coğrafi işaretli ürün sayısı geçen yıl sonunda 1512 olurken, Gaziantep ürünü tescillenen iller sıralaması, Hatay da en fazla coğrafi işaret başvurusu yapan iller arasında ilk sırada yer aldı. Türkiye'nin coğrafi işaret tescilli ürün sayısı 2023 sonu itibarıyla 1512 oldu. Kuruma geçen yıl 371 ürün için başvuru yapıldı ve bunlardan 209'u coğrafi işaret tescili aldı.

  • Akyazı Belediyesi'nin İlk Meclis Toplantısında Başkan Soykan Konuştu
    09 Nis Akyazı Belediyesi'nin İlk Meclis Toplantısında Başkan Soykan Konuştu

    Akyazı Belediyesi'nin 31 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından gerçekleştirilen ilk meclis toplantısında Belediye Başkanı Bilal Soykan, Akyazı'nın güzelleştirilmesi ve değer katılması için çalışacaklarını belirtti.

  • Barış Pınarı Harekatı'yla temizlenen Tel Abyad ve Rasulayn'da halk, huzur içinde Ramazan Bayramı'na giriyor
    09 Nis Barış Pınarı Harekatı'yla temizlenen Tel Abyad ve Rasulayn'da halk, huzur içinde Ramazan Bayramı'na giriyor

    Barış Pınarı Harekatı'yla terör örgütü YPG/PKK'dan temizlenen Suriye'nin Tel Abyad ve Rasulayn ilçelerinde halk, Türkiye'nin çabalarıyla sağlanan huzur ve güven ortamında beşinci Ramazan Bayramı'na girecek. Buna rağmen ekonomik zorluklar yaşayan halk, pazarda alışveriş yaparak bayrama hazırlanıyor.


Advertisement