Mavi Akdeniz Güzeli, Hilal Sarı Oldu - Son Dakika
Yerel

Mavi Akdeniz Güzeli, Hilal Sarı Oldu

Mavi Akdeniz Güzeli, Hilal Sarı Oldu

Silifke Kültür Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen güzellik yarışmasında Hilal Sarı, Mavi Akdeniz güzeli seçildi.

27.05.2013 09:56  Güncelleme: 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silifke'de 40.sı "Mavi Akdeniz Yılı" olarak kutlanan Uluslar arası Silifke Kültür Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen güzellik yarışmasında Hilal Sarı, Mavi Akdeniz güzeli seçildi.

Kültür Haftası etkinlikleri programında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü önünde kurulan sahnede güzellik yarışması finali yapıldı. Jüri üyeliklerini Sultan Yüksel Kor, Sariye Köroğlu, Nazan Kundak, Ali Usca, Hasan Mazlum Kirişçi, Sadık Altınok, Duygu Çakır'ın yaptığı yarışmanın finali 12 genç kızın katılımıyla gerçekleştirildi. Jüri üyelerinin yürüyüş, kıyafeti taşıma, sahneye hakimiyet ve performans konusunda yaptığı değerlendirme neticesinde Hilal Sarı festival güzeli seçilirken, Betül Kaptan ikinci, Arzu İnceoğlu üçüncü, Şeyma Yetkinoğlu sempati güzeli seçildi. Mavi Akdeniz güzeli Hilal Sarı'nın tacını ise geçen yılın güzeli Hatice Sayım taktı.

Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel tarafından ödül olarak festival güzeline bin TL, ikinci güzele 800 TL, üçüncü güzele 600 TL, sempati güzeline de 400 TL para ödülü verildi.

Yarışmaya katılan tüm güzellere ve jüri üyelerine ise Kaymakam Fatih Damatlar ve Başkan Öngel tarafından teşekkür belgesi ve plaket verildi.

Başkan Öngel, ödül töreninin ardından yaptığı konuşmada, yarışmaya katılan tüm güzelleri medeni cesaretlerinden dolayı kutladığını söyledi.

Yarışmaya katılan herkesin gönlünde festival güzeli olduğunu ifade eden Öngel, güzellere kıyafet sponsoru olan Marka Marka mağaza işletmecilerine ve çeşitli hediye verenlere teşekkür ettiğini belirtti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mavi Akdeniz Güzeli, Hilal Sarı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement