Mecidiye Tabyası'nda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Mecidiye Tabyası'nda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü

10.06.2012 14:43

Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı'nda yer alan Mecidiye Tabyası'nda çıkan yangın büyümeden söndürüldü.

Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı'nda yer alan Mecidiye Tabyası'nda çıkan yangın büyümeden söndürüldü.

Tabyada yer alan 8 bonetten (Cephanelik olarak kullanılan oda) ilkinin üzerinde bulunan otlar, henüz belirlenemeyen bir nedenle tutuştu. Alevlere ilk olarak bölgede bulunan vatandaşlar dal parçalarıyla müdahale etti.

Yapılan ihbarın ardından kısa sürede bölgeye gelen Eceabat Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, alevleri büyümeden kontrol altına almayı başardı.

Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Park Müdürü Ozan Hacıalioğlu, yarımadanın stratejik noktalarında yer alan yangın söndürme ekiplerinin 24 saat görev yaptığını, olası yangınlara en kısa sürede müdahalede bulunduğunu belirterek,

"Bu yangın da ekiplerimizin zamanında müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı" dedi.

Muhabir : Bülent Ersöz/ Mehmet Bayer

Yayıncı : J.Jale Müminoğlu - ÇANAKKALE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mecidiye Tabyası'nda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü - Son Dakika


Advertisement