Menemen'de Şampiyonluk Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Menemen'de Şampiyonluk Coşkusu

Menemen\'de Şampiyonluk Coşkusu

Spor Toto 2. Lig'e 25 yıl sonra yükselenen Menemen Belediyesporlu futbolcular, ilçe halkı tarafından coşkuyla karşılandı.

21.05.2014 19:28

Menemen Belediyespor'un 25 yıl aradan sonra Spor Toto 2. Lig'e yükselmesi ilçede büyük sevinç yaşattı.

Konya'da oynanan Spor Toto 3. Lig play-off final müsabakasında Yeni Diyarbakırspor'u 1-0 yenerek, Spor Toto  2. Lig'e yükselen Menemen Belediyesporlu futbolcular ilçe halkı tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Sarı-lacivertli ekibin Menemen'e dönmesiyle şampiyonluk kutlamaları gerçekleştirildi. Kutlamalar kapsamında Menemen Şehir Stadı'ndan, Cumhuriyet Meydanı'na kadar kortej yürüyüşü yapıldı. Yürüyüş sırasında, Menemen Belediye Başkanı ve Menemen Belediyespor Onursal Başkanı Tahir Şahin, idareciler, teknik heyet, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular, üstü açık otobüste taraftarları selamladı, karanfiller attı. Yürüyüş sırasında taraftarların coşkulu tezahüratına Menemenliler evlerinin balkonlarından ve işyerlerinden eşlik etti.

-Soma'ya destek

Tahir Şahin, futbolcuların 50 bin liralık şampiyonluk pirimini Soma'ya bağışladığını söyledi.

Şampiyonluk priminin yaşanan maden faciasında hayatını kaybeden madencilerin ailelerine ulaştırılacağını belirten Şahin, "Bu çocukları yürekten alkışlamak lazım. Onların hepsini anlından öpüyorum" dedi.

Şahin, hedeflerinin PTT 1. Lig olduğunu belirterek, "İnşallah Spor Toto Süper Lig'i de görürüz" ifadesini kullandı. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Menemen'de Şampiyonluk Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement