Menteş: "Sokak Dar, Çalışmalar Hızlı Şekilde Bitirilemiyor" - Son Dakika
Yerel

Menteş: "Sokak Dar, Çalışmalar Hızlı Şekilde Bitirilemiyor"

Menteş: "Sokak Dar, Çalışmalar Hızlı Şekilde Bitirilemiyor"

Malatya Yeni Şire Pazarı Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Menteş, “Sokağın dar olması nedeniyle çalışmalar hızlı bir şekilde bitirilememektedir” dedi.

24.12.2013 16:41

Malatya Yeni Şire Pazarı Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Menteş, "Sokağın dar olması nedeniyle çalışmalar hızlı bir şekilde bitirilememektedir" dedi.

Bazı esnafın pankartlı basın açıklaması yapması üzerine yaptığı yazılı açıklamada, çalışmaların baltalanmak istendiğini ileri süren Yeni Şire Pazarı Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Menteş, daha sonra şunları söyledi:

"24 Aralık 2013 Salı günü Yeni Hamam Sokak'ta birkaç kişinin yönlendirmesiyle pankart asılarak basın çağrılmış ve yapılan çalışmalar art niyetli bir şekilde baltalanmaya çalışılmıştır. Bu üzücü olay tamamen birkaç kişinin yönlendirmesiyle siyasi amaçla yapılan seçim öncesi kişi ve kurumlara hedef alan bir eylemdir.

Söz konusu, hizmetler yapılırken bazı sıkıntıların olacağının esnaf farkındadır. Sokağın dar olması ve aynı zamanda çıkmaz olması nedeniyle büyük kamyonlar giremediği için çalışmalar hızlı bir şekilde bitirilememektedir.

Esnafımız yapılan çalışmalardan memnundur. Esnafımız, hizmetlerin devamı noktasında gereken çalışmaların devam edeceğinden emindir.

Esnafımızın büyük çoğunluğu bu yapılan olayı tasvip etmemektedir." - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Menteş: 'Sokak Dar, Çalışmalar Hızlı Şekilde Bitirilemiyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement