Meram Belediyesi'nden "Hediyem Kitap Olsun" Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Meram Belediyesi'nden "Hediyem Kitap Olsun" Kampanyası

Meram Belediyesi, kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve maddi imkanlarının kısıtlı olması nedeniyle kitap ihtiyacını karşılamakta zorlanan çocuklara destek amacıyla "Hediyem Kitap Olsun" kampanyası başlattı.

25.02.2014 13:38

Meram Belediyesi, kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve maddi imkanlarının kısıtlı olması nedeniyle kitap ihtiyacını karşılamakta zorlanan çocuklara destek amacıyla "Hediyem Kitap Olsun" kampanyası başlattı.

Meram Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, "Hediyem Kitap Olsun"  kampanyası kapsamında Meram Belediyesi hizmet binası girişine kurulan seyyar kütüphanede toplanacak kitaplar Mardin'in Nusaybin ilçesine gönderilecek.

Nusaybin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçedeki ortaokul öğrencilerine kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için Türkiye'nin farklı şehirlerinden kitap talebinde bulundu. Bunun üzerine Meram Belediyesi, "Hediyem Kitap Olsun" kampanyası dahilinde belediye binası girişine seyyar kütüphane kurdu. Burada toplanan kitaplar, kısa bir süre içinde Nusaybin'e gönderilecek. Bu kitaplar, belirlenen okulların öğrencilerine hediye edilecek ve proje dahilindeki okulların öğrencilerinin katılımıyla bir kompozisyon yarışması düzenlenecek.

Kütüphanesi olmayan Kaymakam Bülent Pekdemir Ortaokulu'na proje dahilinde kütüphane kazandırılmasının da hedeflendiği belirtilen açıklamada,  Meram Belediyesi'nin, geçen yıl içerisinde Mardin Belediyesi ile kardeş şehir protokolü imzalandığı ve Mardin'e bir park kazandırıldığı hatırlatıldı. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Meram Belediyesi'nden 'Hediyem Kitap Olsun' Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement