Mersin'de 1 yıl önce müşteri gibi bindiği ticari taksi soförünü bıçakla yaraladıktan sonra 80 TL'sini gasp eden ve aranan 19 yaşındaki Yusuf O., polise teslim oldu.
30 Eylül 2013'te Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Göçmen Kavşağı'nda bekleyen 33 T 0872 plakalı ticari taksiye müşteri gibi binen kimliği belirsiz bir kişi, ismi açıklanmayan taksi şoförüne kendisini Demirtaş Mahallesi'ne götürmesini istedi.
Belirtilen adrese gelindiğinde ise şoföre bıçak çeken zanlı, üzerindeki paraları istedi. Zanlı, direnen taksi şoförünü bacağından bıçakladıktan sonra üzerinde bulunan 80 TL'sini gasp ederek olay yerinden kaçtı.
Olayla ilgili soruşturma devam ettiği sırada, aynı mahallede yaşanan başka bir gasp olayını araştıran polis ekipleri, 1 yıl önceki gasp olayının zanlısının Yusuf O. olduğunu belirledi.
Yakalanacağını anlayan Yusuf O, Gasp Büro Amirliği'ne giderek teslim oldu. Suçunu itiraf eden ve gasp edilen taksici tarafından da teşhis edilen zanlı, emniyetteki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Son Dakika › Yerel › Mersin'de 1 Yıldır Aranan Gaspçı Polise Teslim Oldu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.