Mersin'de Sokak Hayvanları İçin Sahiplenme Etkinliği Düzenleniyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Mersin'de Sokak Hayvanları İçin Sahiplenme Etkinliği Düzenleniyor

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Mersin\'de Sokak Hayvanları İçin Sahiplenme Etkinliği Düzenleniyor
 Güncelleme: 

4 Ekim Dünya Sokak Hayvanları Günü'nde Mersin'de gerçekleştirilecek etkinlikle sokak hayvanları sahiplendirilecek. 5 Ekim'de Sayapark AVM'de hayvanseverler, çeşitli hayvanlarla tanışarak onlara yuva olma fırsatı bulacak.

Mersin'de '4 Ekim Dünya Sokak Hayvanları Günü'nde, her bir canlıya sevgi dolu bir yuva sunmak için Büyükşehir Belediyesi ve Sayapark AVM işbirliği ile sokak hayvanları sahiplendirilecek.

Etkinlik, 5 Ekim tarihinde 13.00- 17.00 saatleri arasında Sayapark AVM'de gerçekleşecek. Katılımcılar, çeşitli sokak hayvanları ile tanışma fırsatı bulacak ve onları sahiplendirebilecek. Etkinliğe ev sahipliği yapacak olan Sayapark AVM yetkilileri, "Hayvanlar da sevgiye ve bir aileye ihtiyaç duyuyor. Onları sahiplenmek, onların yaşamlarını değiştirebilir" diyerek etkinliğin önemine dikkat çekti.

Öte yandan, her yıl sokak hayvanlarıyla ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla kutlanan 'Dünya Sokak Hayvanları Günü', hayvanların korunması ve sahiplendirilmesi adına önemli bir fırsat sunuyor. Mersin'deki sokak hayvanları için kalıcı ve sevgi dolu yuvalar bulmak, toplumun desteğiyle mümkün olacak. - MERSİN

Kaynak: İHA