Mersin Smmmo'dan Mali Müşavirlere Plaket - Son Dakika
Yerel

Mersin Smmmo'dan Mali Müşavirlere Plaket

Mersin Smmmo\'dan Mali Müşavirlere Plaket

Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO), 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde belediye meclis üyesi seçilen mali müşavirler, 2013 vergi rekortmenlerinde ilk 5’e giren mali müşavirler ile Mart 2014 tarihi itibariyle en çok işçi çalıştıran ilk 6 mali müşaviri plaketle onurlandırdı.

05.06.2014 17:45

Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO), 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde belediye meclis üyesi seçilen mali müşavirler, 2013 vergi rekortmenlerinde ilk 5'e giren mali müşavirler ile Mart 2014 tarihi itibariyle en çok işçi çalıştıran ilk 6 mali müşaviri plaketle onurlandırdı.

Mersin SMMMO'nun bu yıl 2.'sini kutladığı "Mali Müşavirler Haftası" etkinlikleri kapsamında, plaket töreni ve söyleşi düzenledi. SMMMO Başkanı Dursun Göktaş'ın ev sahipliğinde odanın konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe, Mersin Vergi Dairesi Başkanı Osman Çelik, Mersin Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mehmet Gülpak, Mersin Barosu Başkanı Alpay Antmen, oda üyeleri ve davetliler katıldı.

Etkinlik, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde belediye meclis üyeliklerine seçilen mali müşavirlere plaket verilmesiyle başladı. Kısa bir konuşma yapan Oda Başkanı Göktaş, 30 Mart seçimlerinde 11 mali müşavirin Mersin Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin meclis üyeliklere seçildiğini söyledi. Göktaş, "Siyasette, yerel ve ülke yönetiminde ne kadar çok mali müşavir olursa o kadar iyi. Çünkü mali müşavirin olduğu yerde karanlık olmaz, aydınlıkta kimin ne yaptığı ortada olacağı için bunun hesaplaması, bilançosu da rahatlıkla görülebilir. Bir ülke iyi yönetilmek ve hesabını iyi tutturmak istiyorsa aralarında mali müşavirlere yer vermesi gerekir" dedi.

Göktaş daha sonra Büyükşehir Belediyesi ve Mezitli Belediyesi Meclis Üyesi Ömer Karadeniz ile

Toroslar Belediyesi Meclis Üyesi Gülbahar Kuş'a plaketini verdi. Bozyazı Belediye Meclis Üyesi Süleyman Eraslan ise plaketini Mersin SMMMO Başkan Yardımcısı Şahine Yıldıran Kılıkçını'nın elinden aldı.

EN ÇOK VERGİ VEREN MALİ MÜŞAVİR BU YIL DA SEMİH YEŞİL OLDU

2013 yılında Mersin'de en fazla vergi veren mali müşavirlere plaketlerinin sunulmasıyla devam etkinlikte, bu yıl da mali müşavirler arasında birinci olan Semih Yeşil'e plaketini, Mersin Vergi Dairesi Başkanı Osman Çelik verdi. Çelik, yaptığı konuşmada, "Marifet iltifata tabidir. Burada verilen küçük ödüller gönül alma niteliğindedir, ancak önemlidir. Bütçemize yaptıkları büyük katkılar için teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Yine en çok vergi veren mali müşavirler kategorisinde 3'üncü olan Necmi Erdem'e de plaketini Mersin Barosu Başkanı Alpay Antmen verdi. Başkan Antmen, "Bu meslek çok önemli olup, böyle bir ödül veriliyor olması ülkemiz adına çok önemli. Mersin SMMMO, yaptığı etkinliklerle en aktif odalardan birisi ama vergi listesine girmek de çok anlamlı. Vergi kaçırmak değil, listeye girmek gerektiğini bizzat gösteriyorsunuz, sizleri kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Bu kategoride 4'üncü olan Abdullah Fettah Gözü'ne ise plaketini Mersin Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mehmet Gülpak sundu. Gülpak da "Bugün meslek mensupları olarak kayıtdışı istihdamı yok etmek adına en büyük destekçimizsiniz, sizlere çok teşekkür ediyorum. Meslek mensuplarınız içinde kayıtdışılık yok denecek kadar az, inşallah gelecek yıllarda bu rakamı sıfırlayacağız" şeklinde konuştu.

Bu kategoride 5'inci olan İsmet Uğurlu'ya da plaketini Mersin SMMMO Başkanı Dursun Göktaş takdim etti.

2014 yılı Mart ayı itibariyle en çok personel istihdam eden mali müşavirler Semih Yeşil, Sebahattin Bozkurt, Süleyman Eraslan ve Sinan Başar'a plaketlerinin protokol üyeleri tarafından verilmesinin ardından, etkinlik Mersin Ticaret Meslek Lisesi'nden emekli öğretmenlerin söyleşileri ile devam etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mersin Smmmo'dan Mali Müşavirlere Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement