Merzifon Belediyesinde Kış Tedbirleri Alınıyor - Son Dakika
Yerel

Merzifon Belediyesinde Kış Tedbirleri Alınıyor

Merzifon Belediyesinde Kış Tedbirleri Alınıyor

Merzifon Belediye Başkanı Aydınlı, belediye olarak kış şartlarına ve mevsimin olumsuz koşullarına göre gerekli tedbirleri aldıklarını açıkladı.

11.12.2013 17:54  Güncelleme: 18:01

Merzifon Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı, belediye olarak kış şartlarına ve mevsimin olumsuz koşullarına göre gerekli tedbirleri aldıklarını açıkladı.

Meteorolojinin soğuk hava ve buzlanma, kar yağışı gibi konularda uyarıları dikkatle takip ettiklerini belirten Belediye Başkanı Aydınlı, muhtemel olumsuzlukların henüz yaşanmadan önüne geçmek için bir dizi hazırlık yaptıklarını söyledi.

Kış şartlarının trafiği ve vatandaşın günlük yaşamını engellememesi için çalıştıklarını anlatan Başkan Aydınlı, "Kar yağışı, buzlanma uyarılarının ülke genelinde dikkat çektiği bu günlerde belediye olarak her kış olduğu gibi bu kış mevsiminde de bir dizi tedbir aldık. Aldığımız tedbirler sayesinde inşallah buzlanan yollar, solüsyonlarla ve buzlanmayı bir an önce eritecek malzemelerle temizlenecek ve vatandaşlarımızın günlük hayatını aksatmayacak" diye konuştu. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Merzifon Belediyesinde Kış Tedbirleri Alınıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement