Mesleği Doktorluk Olunca - Son Dakika
Yerel

Mesleği Doktorluk Olunca

Mesleği Doktorluk Olunca

Edirne Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Açıkgöz, ayağı burkulan çocuk sitesinde kalan bir çocuğu bayramlaşma töreni sırasında muayene etti

15.10.2013 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. İlhan Açıkgöz, çocuk sitesinde kalan bir çocuğun atelle sarılı ayağını kontrol etti.

Bayramlaşma programı kapsamında Edirne Vali Vekili Nedim Özırmak ve kurum müdürleriyle birlikte çocuk sitesine giden Açıkgöz, sol ayağı atelle sarılı olan bir çocuğun sağlık durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Çocuğun, ayağının burkulduğunu ve ziyaretin ardından doktor kontrolü için hastaneye gideceğini öğrenen Açıkgöz,  çocuk sitesinin revirinde ateli çıkarıp çocuğun ayağını kontrol etti.

Kontrolün ardından gazetecilere açıklama  yapan Açıkgöz, "3 yaşındaki çocuğumuz Yusuf'un bir hafta önce ayağı burkulmuş ve yumuşak doku tramvası olmuş. Bugün de hastaneye kontrole gidecekmiş. bayramlaşma programı kapsamında çocuk sitesini de ziyaret ettik. Ben ortopedi uzmanı olduğum için çocuğumuzun ayağını alçıda görünce kontrolünü yaptık. Biraz daha atelde beklemesinde fayda var" dedi. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mesleği Doktorluk Olunca - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement