Metalik Fikirler Kulübü'nden Uluslararası Sempozyuma Katılım ve Teknik Gezi - Son Dakika
Yerel

Metalik Fikirler Kulübü'nden Uluslararası Sempozyuma Katılım ve Teknik Gezi

Metalik Fikirler Kulübü\'nden Uluslararası Sempozyuma Katılım ve Teknik Gezi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğrencileri, 2. Uluslararası Demir Çelik Sempozyumuna katıldı.

06.04.2015 12:42

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğrencileri, 2. Uluslararası Demir Çelik Sempozyumuna katıldı.

Mimarlık Mühendislik Fakültesi Metalürji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü'nde öğrenim gören öğrenciler tarafından kurulan "Metalik Fikirler Kulübü" üyesi öğrenciler, Bölüm Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Bülent Kurt, Yrd. Doç. Dr. Cemal Çarboğa, Yrd. Doç. Dr. Zahide Bayar Öztürk ve Araştırma Görevlisi Serkan Dal 2. Uluslararası Demir Çelik Sempozyumuna katıldı.

Sempozyumda Metalik Fikirler Kulübü üyesi Metalürji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü 2. sınıf öğrencileri Laboratuar Dersi'nde yaptıkları çalışmalarda dereceye giren altı öğrenci bildirilerini sundu. Kulüp üyesi öğrenciler ayrıca, ülkemizin en büyük Demir Çelik firması olan KARDEMİR A.Ş'ye ve SAKA Demir Çelik A.Ş'ye teknik gezi düzenleyerek demir çelik üretiminin cevherden mamule bütün aşamalarını izleme fırsatı elde ettiler.

Karabük'te düzenlenen 2. Uluslararası Demir Çelik Sempozyumu ve alanları ile ilgili birçok oturuma katılan öğrenciler, Bölüm Öğretim Üyeleri nezaretinde Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat'ı da ziyaret etti.

Etkinlik sonrasında Metalik Fikirler Kulübü üyesi öğrenciler, sempozyum katılımı ve teknik gezilerin eğitimlerine çok büyük katkı sağladığını belirttiler. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Metalik Fikirler Kulübü'nden Uluslararası Sempozyuma Katılım ve Teknik Gezi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement