Mete Tuncay Duran, Didim İlçe Başkanı Oldu - Son Dakika
Yerel

Mete Tuncay Duran, Didim İlçe Başkanı Oldu

Mete Tuncay Duran, Didim İlçe Başkanı Oldu

Gençlik ve Spor Konfederasyonu Aydın İl Başkanı Volkan Kınalı yaptığı açıklamada; Didim İlçe Başkanlığı’na Mete Tuncay Duran’ın atandığını açıkladı.

14.07.2016 13:28

Gençlik ve Spor Konfederasyonu Aydın İl Başkanı Volkan Kınalı yaptığı açıklamada; Didim İlçe Başkanlığı'na Mete Tuncay Duran'ın atandığını açıkladı.

Başkan Kınalı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımızla yaptığımız toplantı sonucunda Gençlik ve Spor Konfederasyonu Didim İlçe Başkanlığı'na Mete Tuncay Duran getirilmesine karar verildi. Konfederasyonumuzu başarıyla Didim ilçemizde temsil edeceğine ve topluma faydalı projeleri hayata geçireceğine inandığımız Mete Tuncay Duran başarılar dilerim."

Didim İlçe Başkanlığına atanan Duran açıklamasında şunları kaydetti:

"Gençlik ve Spor Konfederasyonu gibi önemli bir sivil toplum kuruluşunun İlçe Başkanlığı görevini en iyi şekilde yapmaya çalışacağım. Topluma fayda sağlayacak projeler gerçekleştirmek istiyoruz. Toplumun her kesimine temas ederek güzel projeler yapmak istiyoruz. Didim Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü başta olmak üzere kamu kurumlarımızla güç birliği yaparak Didim ilçemize sivil toplum kuruluşu olarak hizmet edeceğiz." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mete Tuncay Duran, Didim İlçe Başkanı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement