Metek Uzmanlarından Sungurlu Myo'da İnceleme - Son Dakika
Yerel

Metek Uzmanlarından Sungurlu Myo'da İnceleme

Metek Uzmanlarından Sungurlu Myo\'da İnceleme

Türkiye’de Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Geliştirilmesi Projesi (METEK) kapsamında pilot okul olan Çorum Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu’na METEK uzmanlarınca çalışma ziyareti gerçekleştirildi.

03.04.2014 18:15

Türkiye'de Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Geliştirilmesi Projesi (METEK) kapsamında pilot okul olan Çorum Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu'na METEK uzmanlarınca çalışma ziyareti gerçekleştirildi.

Ziyaret kapsamında Kalite Uzmanı Genevieve Mccabe, METEK Diyarbakır Bölge Yöneticisi Özlem Büyükakın ve proje ekibinden Damla Güney Sungurlu MYO' da kalite geliştirme çalışmaları konusunda incelemelerde bulundu.

İncelemeler sonunda bir açıklama yapan Kalite Uzmanı Genevieve Mccabe, Sungurlu Meslek Yüksekokulunun METEK Projesi kapsamında pilot okul seçilen 21 Meslek Yüksekokulundan birisi olduğunu söyledi.

Genevieve Mccabe Yüksekokulun fiziki olanaklarının çok yeterli olmamasına rağmen, kalite anlamında Türkiye'de iyi bir "Örnek Yüksekokul" olduğunu, gerek Yüksekokul Yönetimi gerekse akademik, idari ve destek personelinin kalite geliştirme konusunda çok istekli olmaları ve bu sürece azami katkı vermelerinden çok etkilendiğini belirtti.

Yüksekokul Yönetimi ve Kalite Geliştirme Ekibinin hazırlamış olduğu kalite geliştirme dokümanlarının, burada sunulan kalite kanıtlarının, gerçekleştirilen uygulamaların çok olumlu olduğunu belirtti. Ayrıca kalitenin geliştirilmesi konusunda Üniversite Rektörlüğü tarafından sağlanan desteklerin kalite geliştirme sürecinde çok önemli olduğunu vurgulayarak, gerçekleştirilen çalışmalar ve misafirperverliklerinden dolayı Sungurlu Meslek Yüksekokulu personeline teşekkür etti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Metek Uzmanlarından Sungurlu Myo'da İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement