Mezitli'de 7-19 Yaş Aile Eğitimi Semineri - Son Dakika
Yerel

Mezitli'de 7-19 Yaş Aile Eğitimi Semineri

Mezitli\'de 7-19 Yaş Aile Eğitimi Semineri

Mersin'in merkez Mezitli ilçe sınırları içerisinde yer alan Mezitli Viranşehir 75.Yıl İlköğretim Okulu'nda 7-19 Yaş Aile Eğitimi Semineri sertifika töreni düzenlendi.

05.06.2012 10:59

Mersin'in merkez Mezitli ilçe sınırları içerisinde yer alan Mezitli Viranşehir 75. Yıl İlköğretim Okulu'nda 7-19 Yaş Aile Eğitimi Semineri sertifika töreni düzenlendi.

Sertifika törenine Mezitli Kaymakamlı Kamil Kıcıroğlu, Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Nenni,

Viranşehir 75. Yıl İlköğretim Okulu Müdürü Osman Arı, veliler ve öğrenciler katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Arı, "Okulumuzda 2011-2012 eğitim öğretim yılında üç gruba 7-19 Yaş Aile Eğitimi verildi. Bu eğitimleri veren öğretmenlerimiz Sevgi Çelik, Alaattin Kayar ve Hafize Köse'ye çok teşekkür ederiz" dedi.

2012 yılında 7-19 Yaş Aile Eğitimi seminerlerini 6 kez düzenlediklerini, bu seminerler sonunda 125 velinin sertifika kazanmaya hak kazandığını ifade eden Arı, "Bu eğitim ve öğretim sonunda hem biz hem onlar büyük mesafeler aldık. 7-19 yaş arasında çocuğu olan anne ve babaların çocuklarını daha iyi tanımalarına yardımcı olmak, onlarla iletişimlerini güçlendirmek, uygun tutum ve yaklaşımları öğrenmelerini sağlamak, olası risklere yönelik uygun tedbirler almalarına yönelik farkındalık yaratmak ve ailelerin geleceğini daha sağlıklı bir şekilde planlamalarına destek olmak amacıyla, yoğun iş temposu içerisinde zaman ayırarak bu programa katılmaları bizleri oldukça mutlu etti" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından eğitim seminerlerini başarıyla bitiren 34 veli sertifikalarını Kaymakam Kıcıroğlu ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Nenni'nin elinden aldı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mezitli'de 7-19 Yaş Aile Eğitimi Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement