Mezitli'nin Sorunları Masaya Yatırıldı - Son Dakika
Yerel

Mezitli'nin Sorunları Masaya Yatırıldı

Mezitli\'nin Sorunları Masaya Yatırıldı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mezitli ilçesindeki mahalle muhtarları ile Kongre ve Sergi Sarayında toplantı yaptı.

17.07.2014 15:11  Güncelleme: 15:12

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mezitli ilçesindeki mahalle muhtarları ile Kongre ve Sergi Sarayı'nda toplantı yaptı.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu ve daire başkanlarının da katıldığı toplantıda, muhtarların sorunlarını dinleyen Kocamaz, "Mezitli, hızlı gelişen ve büyüyen bir ilçemiz. Bu büyüme, ister istemez bazı sıkıntıların da su yüzüne çıkmasına neden oluyor. Hatta Mezitli öyle bir ilçemiz ki, sınırları sahilde başlıyor ve Toros dağlarının eteklerine kadar uzanıyor. Daire başkanlarımızla birlikte, mahallelerinizin yaşadığı sıkıntıların hepsini belirledik ve bu sorunları belli bir çalışma programına aldık. Hizmet alanımız, kapatılan 509 köy ve 40 beldeyi de kapsadığı için, çalışmalarımızı belli bir program eşliğinde yürütüyoruz. Benim de dahil olmak üzere, genel sekreterimiz ve daire başkanlarımızın tamamının telefonları sizlerde mevcut. Aciliyet gerektiren çalışmalar için bizleri arayarak irtibat kurmaktan çekinmeyin. İnşallah hep birlikte Mezitli'yi daha yaşanabilir, sorunlarından arınmış ve kentleşme kriterlerini tamamlamış bir ilçe haline getireceğiz" dedi.

Başkan Kocamaz, muhtarlarla toplantısının ardından, Büyükşehir Belediyesi tarafından Mezitli'de düzenlenen Ramazan programına katıldı. Kalabalık bir vatandaş topluluğunun katıldığı programda sırasıyla şiir dinletisi ve tasavvuf konseri yer aldı. İftar yemeği ve Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından program, Kent Orkestrası'nın sahnelediği Aşk-ı İlahi ve Sema gösterisi ile son buldu.

Mezitli'de gerçekleşen Ramazan programında konuşan Başkan Kocamaz, "Ramazan ayını idrak ederken, maalesef dünyanın birçok bölgesinde halen çatışmalar devam etmekte ve akan kan bir türlü durmamaktadır. Özellikle Müslümanlara ve Türkmenlere yapılan bu kıyımın biran önce son bulmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum" diye konuştu.

Mezitli halkının Ramazan ayını en içten duygularla kutladığını belirten Kocamaz, "Muhtarlarınızla yaptığım toplantıda da belirttiğim gibi, Mezitli'ye çok güzel hizmetlerimiz ve yatırımlarımız olacak. Süreç içerisinde bu hizmetleri zaten görecek ve yaşayacaksınız. İnşallah kısa süre içerisinde Mersin'i şaha kaldıracak projelerimiz hayata geçmeye başlayacak ve Mezitli ilçemiz de bu projelerden fazlasıyla faydalanacak" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mezitli'nin Sorunları Masaya Yatırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement