MHP Bayraklı Aday Adayı Mehmet Toptaş, CHP'ye Yüklendi - Son Dakika
Yerel

MHP Bayraklı Aday Adayı Mehmet Toptaş, CHP'ye Yüklendi

MHP Bayraklı Aday Adayı Mehmet Toptaş, CHP\'ye Yüklendi

Milliyetçi Hareket Partisi Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Toptaş, "Bayraklıda siyaset yapan ve belediye başkan adaylığına soyunan özellikle CHPli arkadaşlarım büyük hata yapıyor" dedi.

02.10.2013 12:09

Milliyetçi Hareket Partisi Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Toptaş, "Bayraklıda siyaset yapan ve belediye başkan adaylığına soyunan özellikle CHPli arkadaşlarım büyük hata yapıyor" dedi.

Sözlerine, "Bayraklı 2009 yılında ilçe oldu daha öncesinde de Bayraklı ilçesini Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanı yönetmiyor muydu? Şimdi geldiğimiz noktada kendi partilerinden olan belediye başkanını kötüleyerek, 'ben daha iyi bir belediye başkanı olacağım' diyerek kamuoyunu yanıltmaya çalışan arkadaşlar, yıllardır sanki başka bir parti Bayraklı ilçemizi yönetiyormuş gibi, yeni icatlar ve modellerle "Bayraklı'yı beraber yönetelim" türü klasikleşmiş açıklamalarda bulunmalarını siyasi nezaketsizlik olarak görüyorum" şeklinde devam etti.

Bayraklı Belediye Başkanı'nın yaptığı icraatları yeterli görmediğini belirten Toptaş, "Kendilerini zaten rakiplerinden çok, birbirleri çok ağır eleştiriyorlar. O yüzden bize söz hakkı bile kalmıyor. Sayın başkan korumasız gezmiyor. Çok gelişmiş ülkelerde Özellikle İskandinav ülkelerinde Belediye Başkanları Belediye binalarına bisiklet ile tek başlarına gelirken adeta koruma ordusu ve araçlarla bir yerden bir yere gidilmesini ayıplıyorum. İyi ve başarılı Belediye başkanları sevgi ve saygı görür, asla tehdit almaz, şahsına küfür edilmez, koruma ve koruma ordusu ile gezmez" dedi.

"30 Mart 2014 tarihinde alacağımız şerefli ve onurlu oylarla Belediye Başkanlığı makamına oturduğumuzda makam kapılarının sökülü olduğunu herkes görecek" diyen Toptaş, sözlerini "Mütevazi ve sevgi çemberi içinde huzurlu ve ahenkli çalışmalarla MHP farkını Bayraklı insanımız mutlaka görecek ve birey olmanın zevkini tadacak" diyerek bitirdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Bayraklı Aday Adayı Mehmet Toptaş, CHP'ye Yüklendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement