MHP Bünyan Belde Teşkilat Temsilcileri Bayraklarını Aldı - Son Dakika
Yerel

MHP Bünyan Belde Teşkilat Temsilcileri Bayraklarını Aldı

MHP Bünyan Belde Teşkilat Temsilcileri Bayraklarını Aldı

Milliyetçi Hareket Partisi Bünyan İlçe teşkilatında düzenlenen törenle belde teşkilat temsilcilerine Kur'an-ı Kerim’e sarılı bayrak verilerek görev dağılımı yapıldı.

05.02.2014 12:10

Milliyetçi Hareket Partisi Bünyan İlçe teşkilatında düzenlenen törenle belde teşkilat temsilcilerine Kur'an-ı Kerim'e sarılı bayrak verilerek görev dağılımı yapıldı.

MHP Bünyan İlçe Teşkilatı haftalık Salı toplantısında belde teşkilat üyeleri ile bir araya gelen Bünyan MHP İlçe Başkanı Kadir Yalçın ve Bünyan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Özmen düzenlenen törenle, genel kurul tarafından belirlenen Belde Teşkilat temsilcileri ve Encümen Üyelerine Türk Bayrağına sarılı Kur'an-ı Kerim vererek görev dağılımı yaptı.

Haftalık olağan Salı toplantısında konuşan MHP Bünyan İlçe Teşkilat başkanı Kadir Yalçın "Şimdiye kadar yapılan tüm çalışmalarımızda ekip arkadaşlarımıza ve başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni takım arkadaşlarımız olacak, genel kurulumuz tarafından belirlenen Belde teşkilat temsilcilerimiz ve Encümen üyesi arkadaşlarımıza bugün açıklıyoruz. Bizim ilçe bazında ve beldelerde seçim kaybetme gibi bir lüksümüz yok ama beklentimiz inşallah Kayseri değerlendirmesinde Bünyan ilçe teşkilatı olarak birinci sırada çıkmamız lazım. Bize bir bayrak teslim edildi bizde o bayrağı belde teşkilat başkanlarımıza veriyoruz şimdiden hayırlı olsun" dedi.

Toplantıda söz alan Bünyan Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Mehmet Özmen konuşmasında, "Seçimlere 52 gün kaldı. İkinci dönemimize 53, 54 gün kaldı bugüne kadar yaptığımız biraz daha gayretli çalışmalarımızda tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte memleketimize verdiğimiz ne kadar söz varsa hepsini yapmaya gayret edeceğiz. Bu konuda meclis üyesi arkadaşlarımıza ağabeylerimize bizlerle omuz omuza destek vererek çalıştıkları için çok teşekkür ediyorum. Şuan burada beldelerden gelen yeni bağlanan mahallelerimizden gelen siz değerli belde temsilcilerimize de bu heyecanınızdan dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah memlekete hep birlikte hizmet edeceğiz. Allah sizi var etsin birçok toplantıda söylediğim Cenabı Allah Boyacı Ekrem Özmen'in oğluna Belediye başkanlığı nasip etti şimdide tüm beldeleri ile bütün Bünyan'a hizmet edebilmeyi nasip edecek. İnşallah Elhamdülillah Bünyanımızın her sokağında mührümüz var. Mahallelerimizde parklarımız var, alt yapı olarak, sosyal yaşam alanı olarak mührümüz var. Şimdi istiyoruz ki 500 km alandan 1306 km alana çıkan hizmet ağımız daha da güçlensin en ücra köşemizde de bir çocuğumuzun parkları oyun alanları olsun, bütün mahallelerimiz sağlıklı su içebilsin gençlerimiz sağlıklı spor yapa bilsin, bizim arkamızdan iktidar partisi olmasanız hizmet alamazsınız diyenler vardı. İktidar partisinden şuan burada belde başkanı olan arkadaşlarımız ne zor şartlarda çalıştığımızı biliyorlar. Söke söke aldığımız hizmetlerde ortada. Allah'ın izni ile son günümüze kadar ilçemize ve yeni katılan mahallelerimize gereken hizmet ne ise yapılacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın yeni takım arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Şimdiki dönemde tüm takım arkadaşlarımıza çalışma arkadaşlarımıza meclis üyelerimize teşekkür ediyorum çok önemli projelere çalışmalara birlikte imza attık. Siyaset gelip geçicidir belediye başkanlığı gelip geçicidir baki kalan hoş bir sada bırakmaktır. şimdiden hepinize teşekkür ediyor başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Bünyan Belde Teşkilat Temsilcileri Bayraklarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement