MHP Çankırı Milletvekili Adayı Kadir Şekerci; - Son Dakika
Yerel

MHP Çankırı Milletvekili Adayı Kadir Şekerci;

MHP Çankırı Milletvekili Adayı Kadir Şekerci;

"Çankırı’nın hayırlı evladı" sloganıyla girdiği 1 Kasım seçimlerinden başarısızlıkla çıkan MHP Adayı Kadir Şekerci, "Siyaset yeni başlıyor.

03.11.2015 13:00

" Çankırı'nın hayırlı evladı" sloganıyla girdiği 1 Kasım seçimlerinden başarısızlıkla çıkan MHP Adayı Kadir Şekerci, "Siyaset yeni başlıyor. Bu sonuçlar sadece bizim çalışma ve hazırlanma zamanımızın başlangıcıdır" dedi.

Yaptığı yazılı açıklama ile seçim sonuçlarını değerlendiren Şekerci, seçim sonuçlarının Çankırı'ya ve Türkiye'ye huzur, adalet ve beraberlik getirmesi temennisinde bulundu.

Çankırı için çalışmalarına dur durak bilmeden devam edeceğini vurgulayan Şekerci, "1 Kasım'da gerçekleşen genel seçimlerin sonucu hepinizin malumu ancak siyaset yeni başlıyor. Bu sonuçlar sadece bizim çalışma ve hazırlanma zamanımızın başlangıcıdır. Bize gönül veren, destek veren hemşerilerimiz ve hiçbir teşkilat mensubumuz üzülmesin. 1 hafta dinleneceğiz sonra köy köy, mahalle mahalle, ilçe ilçe tekrar çalışmaya başlayacağız. Herkes elinden gelenin fazlasıyla yaptı. Emeği geçen, gönül veren, destek veren herkese minnettarım, herkes hakkını helal etsin. Seçimi kazanan milletvekillerini tebrik ediyorum. İnşallah Çankırımız için hayırlı hizmetlerde bulunurlar. Bugünden itibaren yapacakları her iyi hizmet için teşekkür ve dua, yapmadıkları her hizmet için de tarafımdan uyarı alacaklardır." dedi.

. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Çankırı Milletvekili Adayı Kadir Şekerci; - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement