MHP'den AK Parti'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

MHP'den AK Parti'ye Ziyaret

MHP\'den AK Parti\'ye Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu'nu ağırladı.

24.06.2012 12:56

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu'nu ağırladı.

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu yanında İl Başkan Yardımcıları Av. Elif Işıl Kılıç ve Ayhan Bulan olduğu halde, AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaettin Yağcı'ya iadei ziyaret gerçekleştirdiler. İzgioğlu, "İlk ziyareti siz yaparak bizi onurlandırdınız. Bizde siyasi ziyaretlerimize Adalet ve Kalkınma Partisiyle başlayalım istedik. Sayın Başkan Ziyaettin Yağcı ve yönetimine görevlerinde başarılar diliyoruz." dedi.

MHP heyetinin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, ülkenin sıcak gündemini oluşturan terör saldırısının ve terör meselesinin herkesin müşterek meselesi olduğunu belirterek, "Ülkemizin birlik ve beraberliğine kast edenlere asla taviz vermek, izin vermek gibi bir düşünceye kimse sahip değildir. Şartlar değişir, zemin değişir şimdi bize ters gelen meselelerde zamanla anlaşma sağlanabilir. Bu mesele müşterek meselemiz. Türk de, Kürt de can taşıyor. Ölenler bu ülkenin içinde etle tırnak olmuş vatandaşlarımızdır. Ama ülkemizin bir gerçeği olan bu meseleyi görmezden gelmek, çözüme ortak olmamak akılcı değil" diye konuştu.

Terör sorununun, ülkenin kanayan ve dış güçlerce sürekli kaşınan yanı olduğuna dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, "Bu oyunu el birliğiyle bozmalıyız. Ülkemizin Kürt sorunu yoktur. PKK sorunu vardır. Terörün ısrarla devam etmesi toplumsal ayrışımı körüklüyor. Yüzyıllar boyu bir arada yaşamış ve akraba olan insanlar bugün ne yazık ki bir birine yan gözle bakar hale gelmiştir. Bizde bu meselenin artık bitirilmesini istiyoruz" açıklamasını yaptı.

Ziyaret esnasında AK Parti İl Başkan Yardımcıları Mehmet Aslanbaba, Fikret Yeni, Zafer Kara, Mustafa Özcan, Ayşegül Çalık, Mehmet Faruk Bozkurt, Fahrettin Coşkun ve İmamoğlu İlçe Başkanı Nail Göçer de hazır bulundu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'den AK Parti'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement